espa pkm

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2026, 9:44:03 μμ

Ελλάδα

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:50

Μυτιλήνη: Νεκρή οδηγός από πτώση δέντρου

Συντάκτης:
Μια λεύκα έπεσε, λόγω του δυνατού ανέμου που φυσούσε στην περιοχή, πάνω σε κινούμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Μυτιλήνης- Αγιάσου στην περιοχή Καρύνης.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί γυναίκα οδηγός, να τραυματισθεί βαριά η συνοδηγός και ελαφρύτερα, άλλη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο.
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:50

Ημέρα Πληροφόρησης στη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Συντάκτης:
Η Γερμανική Σχολή Αθηνών προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στις εγκαταστάσεις της ( Γερμανικής Σχολής Αθηνών & Δημοκρίτου 6, Μαρούσι), το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, από 12.00 μμ. έως 16.00,στην ετήσια Ημέρα Πληροφόρησης.
Η Άγκυρα απέρριψε όλες τις συμβιβαστικές προτάσεις της Λευκωσίας για την επίλυση της κρίσης των υδρογονανθράκων που προκλήθηκε από την παράνομη τουρκική NAVTEX και τις έρευνες του τουρκικού σκάφους «Μπαρμπαρός» εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:50

Τσίπρας στην Welt: «Εμείς οι Ελληνες θα σας σώσουμε»

Συντάκτης:
Τη μετωπική αντιπαράθεση με τη γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ, τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιδιώκει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Με άρθρο του στη χθεσινή κυριακάτικη «Βελτ αμ Ζόνταγκ», που δημοσιεύτηκε με τίτλο «Εμείς οι Ελληνες θα σας σώσουμε», ο κ.
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 19:50

Handelsblatt για Τσίπρα: «Ενας ανανεωτής της Ελλάδας;»

Συντάκτης:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε, παρά τον σκεπτικισμό του Βερολίνου να βοηθήσει τη χώρα του να ανακάμψει, εκτιμά η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt στο κύριο άρθρο της.

Στις 19 Απριλίου θα διεξαχθούν οι «προεδρικές εκλογές» στα Κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του συμβουλίου «εκλογών» του παράνομου καθεστώτος. Επίσημα, η προεκλογική εκστρατεία θα αρχίσει στις 24 Μαρτίου.

Υποψήφιοι είναι οι Ντερβίς Έρογλου, Σιμπέλ Σιμπέρ, Μουσταφά Ακκιντζί, Κουντρέτ Οζερσάι και Μουσταφά Ονουνέρ.

Διευθύνων σύμβουλος τεχνικής εμπορικής βιομηχανικής εταιρείας, η οποία μεταξύ άλλων εκμεταλλεύεται γνωστό χώρο στάθμευσης και στάσης στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, συνελήφθη η Δευτέρα στην Αθήνα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας για οφειλές προς το Δημόσιο.

Τη δέσμευση ποσού 4 εκατ. ευρώ για την καταβολή εκλογικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, ενέκρινε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Μιχάλης Θεοχαρίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ.