Ελλάδα
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 18:50
Αυτόνομο στις εκλογές το Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά
Συντάκτης: Eidisis.grΑυτόνομα θα κατέβει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία.
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα καλεί τα μέλη και οι φίλοι του σε εγρήγορση για τις επικείμενες εκλογές.
Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα καλεί τα μέλη και οι φίλοι του σε εγρήγορση για τις επικείμενες εκλογές.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 18:00
Εβρος: 4χρονο κορίτσι βρέθηκε δίπλα στον νεκρό πατέρα της
Συντάκτης: Eidisis.grΔίπλα στον νεκρό πατέρα του παρέμεινε επί ώρες, προσπαθώντας να προφυλαχθεί από την παγωνιά, τετράχρονο κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε σε παρέβρια περιοχή του Θουρίου Εβρου.
Το παιδί και το άψυχο σώμα του νεαρού άντρα, βρήκε αγρότης μέσα σε οικίσκο γεώτρησης άντλησης υδάτων που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το ποτάμι και ειδοποίησε την αστυνομία.
Το παιδί και το άψυχο σώμα του νεαρού άντρα, βρήκε αγρότης μέσα σε οικίσκο γεώτρησης άντλησης υδάτων που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το ποτάμι και ειδοποίησε την αστυνομία.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:50
Στο «μικροσκόπιο» ο εκρηκτικός μηχανισμός στη Μεταμόρφωση
Συντάκτης: Eidisis.grΜέσα από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες κατοίκων προσπαθούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής να βρουν τους δράστες που τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε αυλή σπιτιού στην οδό Μ. Μπότσαρη στη Μεταμόρφωση.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:50
Τριπλός φόνος στη Θεσσαλονίκη: 60χρονος σκότωσε συγγενικό ζευγάρι και το παιδί τους
Συντάκτης: Eidisis.grΤραγωδία εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου 60χρονος σκότωσε ένα ζευγάρι - ήταν στενός συγγενής - και το 12χρονο παιδί τους και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:50
Συνεργασία υπουργείων Οικονομικών και Ναυτιλίας σε θέματα αιγιαλού
Συντάκτης: Eidisis.grΤην υποχρέωση να ενημερώνουν τις Λιμενικές Αρχές κάθε φορά που διαπιστώνουν εκτέλεση παρανόμων έργων σε χώρους αιγιαλού, παραλίας, θάλασσας, πυθμένα και ζώνης λιμένα έχουν εφεξής τα Αυτοτελή Γραφεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:50
Τουρκική άσκηση υποβρυχίων στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο
Συντάκτης: Eidisis.grΜία σειρά κινήσεων της Άγκυρας έχουν προκαλέσει το τελευταίο διάστημα έντονο προβληματισμό στις ηγεσίες των υπουργείων Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας που επιδιώκουν να ερμηνεύσουν τις τουρκικές προθέσεις. Η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Νίκο Δένδια το πρωί της Παρασκευής 2 Ιανουαρίου στο νεοκλασικό κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών - με τον δεύτερο να συνοδεύεται από όλη τη στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου - είχε σκοπό να θέσει επί τάπητος αυτά τα θέματα, καθώς η τρέχουσα περίοδος στην εσωτερική πολιτική σκηνή είναι «ύποπτη»…
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:00
Προς τις φυλακές Δομοκού τρεις της 17Ν και ένας του Επαναστατικού Αγώνα
Συντάκτης: Eidisis.grΚαθ' οδόν προς τις φυλακές τύπου Γ του Δομοκού είναι το μεσημέρι της Παρασκευής τέσσερις κρατούμενοι, οι Δημήτρης Κουφοντίνας, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, Βασίλης Τζωρτζάτος και Κωνσταντίνος Γουρνάς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Β.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 17:00
Der Spiegel: Δριμεία κριτική στη Μέρκελ για την Ελλάδα
Συντάκτης: Eidisis.gr
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 16:50
Στο λιμάνι του Πρίντιζι το Norman Atlantic - Στην Ιταλία συγγενείς αγνοουμένων
Συντάκτης: Eidisis.grΣήμερα Παρασκευή αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πρίντιζι το πλοίο Norman Atlantic η ρυμούλκηση του οποίου ξεκίνησε στις 18.15 της Πέμπτης. Το πλοίο θα ερευνηθεί εξονυχιστικά προκειμένου να διαπιστωθεί έαν σε κάποιους από του χώρους του εντοπιστούν άτομα που θεωρούνται αγνοούμενα ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και η έρευνα των πραγματογνωμόνων για τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από το γκαραζ.
Πέμπτη, 01 Ιανουαρίου 2015 16:50
Στην Ιταλία μεταβαίνουν 18 συγγενείς αγνοουμένων του Norman Atlantic
Συντάκτης: Eidisis.grΓια τη νότια Ιταλία αναχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συγγενείς αγνοουμένων που επέβαιναν στο πλοίο Norman Atlantic.
Οι ίδιοι δηλώνουν ότι αποφάσισαν να ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα και να αναζητήσουν οι ίδιοι τους δικούς τους ανθρώπους, με την ελπίδα ότι θα τους εντοπίσουν.
