espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 10:42:55 πμ

Ελλάδα

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας οι αρμόδιοι σχετικά με το ναυάγιο του Norman Atlantic, χωρίς να δώσουν καμία απάντηση σχετικά με τους νεκρούς και τους αγνοούμενους.

Ξεκίνησαν τη συνέντευξη περιγράφοντας τις κινήσεις τους και πως έλαβαν το πρώτο σήμα για τη φωτιά στο πλοίο.

Στο λιμάνι της Πάτρας κατέπλευσε λίγο μετά τις 3:00 τα ξημερώματα το επιβατικό πλοίο Europa Cruise, το οποίο μετέφερε 15 από τους διασωθέντες επιβάτες του Norman Atlantic ενώ την ίδια ώρα σύγχυση επικρατεί τόσο με τον κατάλογο των διασωθέντων όσο και λίστα των επιβαινόντων στο μοιραίο πλοίο.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 19:50

Π. Καμμένος: Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ο Σαμαράς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την παραίτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ζήτησε την Τρίτη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε δήλωσή του, λίγο πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματός του.

Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 19:50

Το κλείσιμο των ψηφοδελτίων, το πρώτο μέλημα στον ΣΥΡΙΖΑ

Συντάκτης: Eidisis.gr
Έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα του κόμματος βρίσκονται σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συζητούνται η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, η πολιτική των συμμαχιών πέρα από τα ψηφοδέλτια, η προετοιμασία για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, η προεκλογική εκστρατεία και οι ιεραρχήσεις που θα αποσκοπούν στην όσο το δυνατόν ευρύτερη νίκη στις εκλογές.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 19:50

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι εγγυητής σύνεσης και προοδευτικών λύσεων

Συντάκτης: Eidisis.gr
Η πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα του Ποταμιού πραγματοποιείται από τις 13:00 στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει τις κυβερνητικές προτάσεις που θα υπερασπιστεί το Ποτάμι στη νέα διακυβέρνηση.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:50

Ενα έτος παράταση για την υποβολή δήλωσης αυθαιρέτου

Συντάκτης: Eidisis.gr
Παράταση ενός έτους στην προθεσμία υποβολής δήλωσης για όλες τις κατηγορίες αυθαιρέτων του νόμου 4178 υπέγραψε ήδη ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Νίκος Ταγαράς. Η νέα προθεσμία λήγει στις 8 Φεβρουαρίου 2016. Παράλληλα, δίνεται παράταση επιπλέον δύο ετών σε μηχανικούς και ιδιοκτήτες αυθαιρέτων για την υποβολή των σχεδίων που συνοδεύουν τη δήλωση των αυθαιρέτων.
Μεγάλη ανταπόκριση βρίσκει η πρώτη μέρα διανομής κουπονιών σε συνολικά 3.600 οικογένειες, στο πλαίσιο του νέου καινοτόμου προγράμματος που εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων, με τη χρηματοδότηση των χωρών του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:50

Έκτακτα μέτρα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στον Πειραιά

Συντάκτης: Eidisis.gr
Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων έχει λάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας - Ρέντη, Περάματος, Κερατσινίου - Δραπετσώνας και Κορυδαλλού.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:50

Η Μαρία Σπυράκη είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

Συντάκτης: Eidisis.gr
Η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη θα είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα εντός της ημέρας.

Η Μαρία Σπυράκη, που θα ασκεί τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου παράλληλα με αυτά της ευρωβουλευτού, θα αντικαταστήσει την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πιθανότατα στην «καυτή» Β’ Αθηνών.
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 18:50

Βενιζέλος: «Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με το ΠαΣοΚ τρίτο κόμμα»

Συντάκτης: Eidisis.gr
Την πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου ο Ευάγγελος Βενιζέλος περιέγραψε πλήρως τους στόχους και το πολιτικό πλαίσιο του σχήματος ΠαΣοΚ - Δημοκρατική Παράταξη.

Μιλώντας στην εκλογική επιτροπή της παράταξης επισήμανε ότι το σωστό για τον τόπο είναι να σχηματισθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό να σχηματισθεί μια κυβέρνηση των υπεύθυνων φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων με προοδευτικό πρόσημο.