espa pkm

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2026, 5:53:43 μμ

Ελλάδα

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 09:50

Στη Βουλή η δίμηνη παράταση του μνημονίου

Συντάκτης:
Με την μορφή τροπολογίας κατατέθηκε στη Βουλή η συμφωνία για δίμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης.

Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το Παρατηρητήριο Ανοιας, το οποίο εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση σήμερα, Δευτέρα, μία ημέρα πριν την δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 23:50

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πανεπιστημίου

Συντάκτης:
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθηναίων και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Προπυλαίων - στη διασταύρωση με τη Σίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο μοτοσικλέτες (οι οποίες έπιασαν φωτιά) ενώ από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ένας άνδρας και τραυματίστηκε σοβαρά ένας ακόμη.
Κλείνει εκτός απροόπτου τη Δευτέρα η έρευνα για το σκάνδαλο Χαϊκάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί πορισματική έκθεση από τον εισαγγελέα Πάνο Παναγιωτόπουλο και δεν προβλέπεται η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών Αποστολόπουλου.
«Αλέξη, ώρα να μεγαλώσεις» λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σημειώνει ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την ψήφο του για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εάν δεν την αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 21:50

Χαϊκάλης: «Αν χρειασθεί θα μηνύσω τον Πρωθυπουργό»

Συντάκτης:
Ο Παύλος Χαϊκάλης εξερχόμενος από την Εισαγγελία δήλωσε ότι «αν χρειαστεί θα κάνω μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του πρωθυπουργού». Η δικηγόρος του κυρία Ελενα Τζούλη - Καμμένου αναρωτήθηκε από την πλευρά της «γιατί ο πρωθυπουργός μηνύει τον Χαϊκάλη και όχι τον Αποστολόπουλο».
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 21:50

Γιάννης Κουράκος: «Θα ψηφίσω Πρόεδρο την Τρίτη»

Συντάκτης:
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Κουράκος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκαθαρίζει ότι θα ψηφίσει στην ψηφοφορία της Τρίτης τον Σταύρο Δήμα.

Ο κ. Κουράκος, ο οποίος είχε ψηφίσει «παρών» στην πρώτη ψηφοφορία, είπε: «Ο κ.
Θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα κατά τη δεύτερη και τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, επειδή, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά υπερκαλύπτει το κείμενο των οκτώ βουλευτών.
Παρών θα ψηφίσει την Τρίτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος, σύμφωνα με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο κ. Καπερνάρος είπε ότι «από τη στιγμή που και τα δύο μεγάλα κόμματα θέλουν εκλογές ας πάμε σε εκλογές και ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 21:50

Η ΔΗΜΑΡ απορρίπτει την συναινετική πρόσκληση Σαμαρά

Συντάκτης:
Απορρίπτει η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της, τη συναινετική πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι: «Η ΔΗΜΑΡ με αποφάσεις του Συνεδρίου και των Οργάνων της έχει ταχθεί κατά της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να συνεχισθούν οι πολιτικές που εγκλωβίζουν την κοινωνία και την οικονομία σε τέλμα».
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014 20:50

Χαϊκάλης: «Αν χρεασθεί θα μηνύσω τον Πρωθυπουργό»

Συντάκτης:
Ο Παύλος Χαϊκάλης εξερχόμενος από την Εισαγγελία δήλωσε ότι «αν χρειαστεί θα κάνω μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του πρωθυπουργού». Η δικηγόρος του κυρία Ελενα Τζούλη - Καμμένου αναρωτήθηκε από την πλευρά της «γιατί ο πρωθυπουργός μηνύει τον Χαϊκάλη και όχι τον Αποστολόπουλο».