espa pkm

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026, 10:52:34 μμ

Ελλάδα

Για την ύπαρξη απομιμήσεων των προϊόντων iPad της Apple στην Ελληνική αγορά προειδοποιεί η iSquare, ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο και καλεί τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί με τις αγορές τους.
Νέος προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών εξελέγη ο εισαγγελέας κ. Ισίδωρος Ντογιάκος μετά από την ψηφοφορία του Σαββάτου 29 Νοεμβρίου.

Δεύτερη σε ψήφους ήρθε η εισαγγελέας κυρία Γεωργία Τσατάνη, η οποία ασκούσε χρέη προϊσταμένης μετά την παραίτηση του εισαγγελέα κ.
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο λύκειο της Νέας Ιωνίας Βόλου όταν ενώ στόλιζαν μαθητές καραβάκι για τις γιορτές των Χριστουγέννων ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες. Η πυρκαγιά αν και μικρής εστίας προκάλεσε πυκνό καπνό και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης οι καθηγητές ζήτησαν από τους μαθητές για προληπτικούς λόγους να εκκενώσουν τις αίθουσες.
Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες σχεδόν σε όλη χώρα προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε.

Η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης από τα βορειοδυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία, την Τετάρτη, θα επεκταθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 17:01

«Ρίζες» το κόμμα του Μπαλτάκου

Συντάκτης:
Σε συνέντευξή του, στην πρωινή εκπομπή του Star, ο πρώην γενικός γραματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, κ. Π. Μπαλτάκος, αποκάλυψε ότι ιδρύει κόμμα με το όνομα «Ρίζες».

Το νέο κόμμα θα το φτάξει όπως δήλωσε μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, την αστυνομία και την εκκλησία.
Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Α' Πειραιά και νήσων Παναγιώτης Μελάς. Αποχώρησε από τους ΑΝ.ΕΛ. ενώ διατηρεί τη βουλευτική ιδιότητα και την έδρα του.
Την Δευτέρα στις 13.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για ενημέρωση επί των εξελίξεων στα εθνικά θέματα.
Για τις 21 Σεπτεμβρίου 2015 αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων, η δίκη των δυο κατηγορουμένων που φέρονται ότι εμπλέκονται στην εμπρηστική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στη Σταδίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις υπάλληλοι, καθώς και στην επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ιανός» που έγινε την ίδια ημέρα.
Με 205 ψήφους διαφορά και 67% αποχή εξελέγη δήμαρχος Καισαριανής ο Ηλίας Σταμέλος, υποστηριζόμενος από τη Λαϊκή Συσπείρωση (ΚΚΕ), παίρνοντας τον δημαρχιακό θώκο από τον Γιώργο Κοντόσταυλο (υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ).
Μπαράζ εμπρησμών σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε αυτόματα μηχανήματα επτά τραπεζών στην Αθήνα. Άγνωστοι έριξαν εύφλεκτο υγρό στα ΑΤΜ και τους έβαλαν φωτιά.

Οι εμπρηστικές επιθέσεις σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, στο Βύρωνα, στην Καισαριανή, στου Γκύζη, στην Ηλιούπολη, στον Άλιμο και στο Παγκράτι.