Ελλάδα
Οι εισαγγελικοί λειτουργοί έκριναν ότι η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής της κι έχει επιστρέψει στο Δημόσιο επίδικα ακίνητα, ενώ θεωρούν ότι η αποφυλάκισή της κρίνεται αναγκαία λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το μικρότερο από τα τρία παιδιά της, τα οποία ζουν με μια οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της.
Πειραιάς:Ακαρπες οι έρευνες για τον δράστη της επίθεσης στο Μικρολίμανο
Συντάκτης: Eidisis.grΦοιτητής με μήνυμα στο Facebook απείλησε να σκοτώσει κόσμο στο ΤΕΙ
Συντάκτης: Eidisis.grΚάρτες και Δώρα από τη Unicef για τα Χριστούγεννα του 2014
Συντάκτης: Eidisis.grΕισαγγελείς: «Ναι» στην αποφυλάκιση της Αρετής Τσοχατζοπούλου
Συντάκτης: Eidisis.grΕνταση σε συγκέντρωση κτηνοτρόφων στην Αθήνα-Χρήση χημικών από ΜΑΤ
Συντάκτης: Eidisis.grΑντιπρύτανης ΑΠΘ: Φοβάμαι ότι πρέπει να φασιστοποιηθούμε
Συντάκτης: Eidisis.grΦοιτητές κατέλαβαν το πρωί της Τρίτης, το κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ διεκόπη η συνεδρίαση της Συγκλήτου, που γινόταν με τηλεδιάσκεψη.
Φοιτητές, που επεδίωξαν να παρέμβουν στην προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Συγκλήτου, πήγαν στην αίθουσα των συνεδριάσεων και διαπίστωσαν ότι τα τμήματα των Σχολών συνεδρίαζαν με τηλεδιάσκεψη από άλλους χώρους.
Θεσσαλονίκη: Κατάληψη στα κεντρικά του ΙΚΑ από το ΠΑΜΕ
Συντάκτης: Eidisis.grΑνάρτησαν πανό στο κτίριο και καλούν τους πολίτες στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ, στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
Γιόσκα Φίσερ: Τυχόν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με επανάσταση τη Νότια Ευρώπη
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Γιόσκα Φίσερ έχει δυο προβλήματα με την ελληνική Αριστερά. Το πρώτο είναι ψυχολογικό – δεν μπορεί να προφέρει σωστά το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του. Τη νύχτα της Δευτέρας, μιλώντας σε πάνελ για την Ευρώπη στο Βερολίνο, απεκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «Τσίπριζα» - από το Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ, πριν από ένα περίπου μήνα, σε ανάλογη εκδήλωση, τον κ.