espa pkm

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026, 2:01:17 μμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 16:50

Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής»

Συντάκτης:
Διεκδικεί πρώτο ρόλο στην Ελλάδα
Νάρκη ΔΝΤ στο παζάρι με την τρόικα
Με σύμμαχο τον Σόιμπλε απαιτεί μειώσεις στις συντάξεις και αύξηση ΦΠΑ
Αντιστέκεται η Αθήνα και προσβλέπει στις Βρυξέλλες
Έμμεσα και για διαφορετικούς λόγους αναβίωσε σε δικαστική αίθουσα η υπόθεση του θανάτου του Κώστα Τσαλικίδη και η σχέση της υπόθεσης με τις υποκλοπές.

Το Πρωτοδικείο της Αθήνας με απόφασή του δέχθηκε ότι η εταιρεία Vodafone προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού όταν αποσύνδεσε τον θάνατό του από την υπόθεση των υποκλοπών.
Ένας επικίνδυνος Αλβανός ηλικίας περίπου 30 ετών που έχει κατηγορηθεί για ληστείες κι άλλα αδικήματα αλλά δεν έχει οδηγηθεί ποτέ στις φυλακές αναζητείται από την ΕΛΑΣ σαν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την αιματηρή επίθεση με 15 τραυματίες σε κέντρο διασκέδασης στην ακτή Δηλαβέρη του Πειραιά.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:50

Διάσωση 15 μεταναστών νότια της Λέσβου

Συντάκτης:
Επιτυχής διάσωση 15 παράνομων μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λέσβου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό 5 αγνοουμένων.

Οι έρευνες διεξάγονται από 6 σκάφη του Λιμενικού Σώματος, 5 παραπλέοντα πλοία, ενώ συμμετέχει και ένα ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 14:50

Σκληρή απάντηση ΠαΣοΚ στην επιστολή Παπανδρέου

Συντάκτης:

Η άποψη που διατυπώνει τώρα ο κ. Παπανδρέου δεν είναι ούτε νέα ούτε καινοφανής, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠαΣοΚ, και σε μία έμμεση προειδοποίηση προς τον πρώην πρωθυπουργό τονίζεται πως «το πλαίσιο όμως μέσα στο οποίο κινείται το ΠαΣοΚ και η δημοκρατική παράταξη και πρωτίστως το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η χώρα δεν θα επιτρέψουμε να το διαταράξει κανείς».

Πιο κοντή, καστανή, με ρεαλιστικές αναλογίες σώματος, ακόμη και με δυνατότητα προσθήκης κυτταρίτιδας: η κούκλα Λάμιλι, η οποία εμφανίζεται ως το αντίπαλο δέος της Μπάρμπι και επιθυμεί να παρουσιάσει το «κανονικό» σώμα μιας νεαρής γυναίκας, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στις ΗΠΑ.

Έντεκα τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός της αιματηρής ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο από άγνωστο άτομο με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα «καλάσνικοφ».
Καζάνι που βράζει είναι η πανεπιστημιακή κοινότητα, με το μέτωπο των καταλήψεων να διευρύνεται, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για την εξυπηρέτηση των μετεγγραφών.

Οι αντιδράσεις έχουν φουντώσει μετά την πρόταση των πρυτανικών Αρχών του Πανεπιστημίου Αθηνών για κατάργηση των φοιτητικών συλλόγων και των γενικών συνελεύσεων και τη λήψη των όποιων αποφάσεων μέσω ηλεκτρονικού δημοψηφίσματος.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 08:50

Τα ανοιχτά μέτωπα του υπουργείου Δικαιοσύνης

Συντάκτης:
Πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα διατηρεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, έχοντας απέναντί του παραταγμένους δικαστικούς, δικηγόρους και πανεπιστημιακούς.

Στο φόντο ήλθε να προστεθεί την Παρασκευή συμπλοκή μεταξύ εγκλείστων και σωφρονιστικών υπαλλήλων στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού «Αγιος Παύλος», ύστερα από εντοπισμό τοξικών ουσιών.
Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014 08:50

Μια γιορτή με πάθος και «έρωτα» για το Πολυτεχνείο

Συντάκτης:
Μια ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμήσουν όσους αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο το 1973 ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς διοργάνωσε το 4ο Γενικό Λύκειο Βόλου στην αίθουσα του Μεταξουργείου τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.