Ελλάδα
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 11:50
Μαραθώνιος: Ανύπαρκτος ο προληπτικός αθλητικός έλεγχος
Συντάκτης: Eidisis.grΑνεπαρκές είναι το σύστημα προληπτικού ιατρικού ελέγχου σε παιδιά και νέους ανθρώπους, τη στιγμή μάλιστα που το κράτος επιβάλλει - και ορθώς πράττει - τη διενέργεια εξετάσεων πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς ή κάποιου αθλήματος.
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 11:50
«Προσωπικές οι απόψεις Σπυρόπουλου» λέει ο Γ. Βρούτσης
Συντάκτης: Eidisis.grΑναταραχή προκάλεσε η τοποθέτηση του διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, ο οποίος διατύπωσε τη θέση ότι θα πρέπει να υπάρξει διασύνδεση μεταξύ ενσήμων και παροχών υγείας για τους ασφαλισμένους.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Εργασίας Γ.
Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Εργασίας Γ.
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 11:50
Αέρας αισιοδοξίας από το Μαξίμου για την ομαλή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την τρόικα
Συντάκτης: Eidisis.gr«Ξεχάστε τις εκλογές. Η χώρα είναι σε κρίσιμη καμπή και βρισκόμαστε εν μέσω μιας σκληρής και δύσκολης διαπραγμάτευσης». Αυτό είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου και επικρατεί αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί ομαλά η διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 11:50
Στύλιος κατά ΣΥΡΙΖΑ για την άρση ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Συντάκτης: Eidisis.grΟ βουλευτής Αρτας και πρώην υφυπουργός Παιδείας κ. Στύλιος, ο οποίος απεπέμφθη από την κυβέρνηση Σαμαρά μετά την επίθεση κατά της βουλευτή του ΚΚΕ κυρίας Λιάννας Κανέλλη σε συζήτηση στη Βουλή έκανε την ακόλουθη δήλωση επιτιθέμενος στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την καταψήφιση ή όχι της άρσης ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής:
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 00:50
Στην Κυψέλη ο Βασίλης Κικίλιας το απόγευμα της Τρίτης
Συντάκτης: Eidisis.grΣτους δρόμους της Κυψέλης, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας και παρακολούθησε από κοντά τους αστυνομικούς ελέγχους, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού με την κωδική ονομασία «Θησέας».
Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 00:50
Κοινή συνάντηση Νίμιτς με τους αντιπροσώπους Ελλάδας-ΠΓΔΜ την Τετάρτη
Συντάκτης: Eidisis.grΧωριστές συναντήσεις με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, πρέσβεις Αδαμάντιο Βασιλάκη και Βάσκο Ναουμόφσκι, αντίστοιχα, είχε στη Νέα Υόρκη ο απεσταλμένος του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς.
Ο κ.
Ο κ.
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 23:00
Μ. Σάλλας: «Οι τράπεζες είναι έτοιμες να αρχίσουν την εφαρμογή του νόμου για τα “κόκκινα” δάνεια - Δεν υπάρχει θέμα ξεπαγώματος των πλειστηριασμών»
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνάντηση με τραπεζίτες θα έχουν το απόγευμα της Τρίτης στις 6.00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παρόντες στη συνάντηση θα είναι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (ΕΤΕ, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος στο τραπέζι θα τεθεί το θέμα των 11,5 δισ.
Παρόντες στη συνάντηση θα είναι οι εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (ΕΤΕ, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς, Eurobank), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος στο τραπέζι θα τεθεί το θέμα των 11,5 δισ.
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 22:50
Διαδήλωση μικρο-ομολογιούχων έξω από τη Βουλή
Συντάκτης: Eidisis.grΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων πραγματοποιούν το απόγευμα της Τρίτης μικρο-ομολογιούχοι. Λόγω της συγκέντρωσης έκλεισε η άνοδος της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής.
Πηγή: Το Βήμα
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 22:50
Συλλήψεις για οπλοκατοχή μετά από έκρηξη στο Κορωπί
Συντάκτης: Eidisis.grΠερίεργη εξέλιξη με τη σύλληψη δύο ατόμων -ενός Βρετανού και ενός Ελληνα- για οπλοκατοχή φέρεται ότι έχει η υπόθεση της έκρηξης αυτοσχέδιου μηχανισμού την Τρίτη τα ξημερώματα, σε λέσχη μοτοσικλετιστών στο Κορωπί.
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014 22:50
Παπαδημούλης: Η Ευρωαριστερά θα κάνει πρόταση μομφής κατά Γιούνκερ
Συντάκτης: Eidisis.grΤις ψήφους 75 ευρωβουλευτών για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συγκεντρώνει η ομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, τονίζει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.