espa pkm

Κυριακή, 12 Απριλίου 2026, 2:09:07 μμ

Ελλάδα

Έρευνα έχει ξεκινήσει η διοίκηση των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ) μετά την καταγγελία νεαρής άνεργης ότι ελεγκτής τη χαστούκισε στο μετρό της Ομόνοιας επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Mega είπε: «Δεν έχουμε δει το βιντεοσκοπημένο υλικό, αλλά εντοπίσαμε την ώρα που επιδόθηκε το πρόστιμο.
Την εξάρθρωση συμμορίας που διέπραξε ένοπλες ληστείες σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ως μέλη της ταυτοποιήθηκαν έξι αλλοδαποί, ηλικίας από 25 έως 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.
Η ενέργεια, το Κυπριακό, οι σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ και η κατάσταση στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, υπό το φως και των τουρκικών ενεργειών στην κυπριακή ΑΟΖ, θα είναι στο επίκεντρο των επαφών του υπουργού Εξωτερικών του Ισραήλ, Αβιγκτορ Λίμπερμαν, ο οποίος θα έχει σήμερα στη Λευκωσία συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, Ιωάννη Κασουλίδη.
Αποστάσεις από την εισαγγελική παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τις καταλήψεις επιχείρησε να λάβει το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

«Δεν καλέσαμε εμείς την εισαγγελία να παρέμβει» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε ότι το υπουργείο Παιδείας απλώς υπενθύμισε τον τρόπο με τον οποίο θα αναπληρωθούν οι χαμένες διδακτικές ώρες.
Έρευνα έχει ξεκινήσει η διοίκηση των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ) μετά την καταγγελία νεαρής άνεργης ότι ελεγκτής τη χαστούκισε στο μετρό της Ομόνοιας επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο Mega είπε: «Δεν έχουμε δει το βιντεοσκοπημένο υλικό, αλλά εντοπίσαμε την ώρα που επιδόθηκε το πρόστιμο.
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 13:50

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας

Συντάκτης:
Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη η ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Jacqueline de Romilly στο ισόγειο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στην σημερινή συνεδρίαση ο υπουργός Παιδείας κ.
Ενας 26χρονος και η 29χρονη αδελφή του κρατούνται στην Ασφάλεια Ρόδου ως βασικοί ύποπτοι της δολοφονίας της 69χρονης γιαγιάς τους.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή πρωινές ώρες της Τρίτης μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Ασγούρου Ρόδου, έχοντας εμφανή τραύμα στο πρόσωπο από άγνωστο αντικείμενο.
Συνεχίζεται το μπαράζ συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς. Την Πέμπτη, σειρά έχει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης, από το ραδιόφωνο του Ποταμιού στην καθιερωμένη τακτική ζωτανή σύνδεση και συνομιλία που έχει με δημοσιογραφους περιφερειακών ραδιοφωνικών σταθμών.
Με το σύνθημα «Όχι άλλοι άστεγοι στον Πειραιά», η «Κίνηση ενάντια στους πλειστηριασμούς» διοργανώνει το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ειρηνοδικείο Πειραιά, στην οδό Νικήτα 12.

Σκοπός της κινητοποίησης είναι να μην προχωρήσουν δυο πλειστηριασμοί κατοικιών από τράπεζα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 3.30 το μεσημέρι.
Φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή επέβαλε την Τρίτη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου στα τρία άτομα που κατηγορούνταν για την επίθεση εναντίον Ρομά στο Αιτωλικό, Αιτωλοακαρνανίας, τον Οκτώβριο του 2012 και τα οποία φέρονται να συνδέονται με τη «Χρυσή Αυγή».