Ελλάδα
Δοκιμαστική χρήση μη επανδρωμένων μέσων για έρευνα-διάσωση
Συντάκτης: Eidisis.grΔΗΜΑΡ: Να φέρουν άμεσα στη Βουλή τη ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα
Συντάκτης: Eidisis.grΠ.Καρβούνης: Καθοριστική για την Ελλάδα η νέα Κομισιόν
Συντάκτης: Eidisis.grΣτον «καθοριστικό ρόλο» που θα παίξει η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και στις προσδοκίες που δημιουργεί για την Ευρώπη και την Ελλάδα, αναφέρεται ο επικεφαλής της Επιτροπής στην Αθήνα, Πάνος Καρβούνης, με την ευκαιρία της ψήφου εμπιστοσύνης που έλαβε η νέα σύνθεση της Κομισιόν σήμερα, Τετάρτη, από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Μήνυμα συμπαράστασης Καρ. Παπούλια σε Ν. Αναστασιάδη
Συντάκτης: Eidisis.grΣυνελήφθη 38χρονος ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Συντάκτης: Eidisis.grΚατηγορείται ότι στις 19 Νοεμβρίου 2009, στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την οδό Γκύζη, επιτέθηκε σε 61χρονο ομοεθνή του, τον γρονθοκόπησε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι σε πέντε σημεία του σώματός του.
Αποσύρθηκε παράγραφος από τροπολογία του ΥΠΟΙΚ για τη Διαύγεια
Συντάκτης: Eidisis.grΣήμερα Τετάρτη και μετά τις αντιδράσεις η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου προχώρησε στην απόσυρση της παραγράφου που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για τα «Ανοιχτά Δεδομένα», που συζητείται στη Βουλή, με την οποία εισηγούντο την προσαρμογή των Υπηρεσιών Δημοσιονομικού Ελέγχου (ΥΔΕ) στα νέα δεδομένα του προγράμματος «Διαύγεια».
Ακγυρα: Το Μπαρμπαρόσα θα συνεχίσει τις έρευνες νότια της Κύπρου
Συντάκτης: Eidisis.grΟ κ.
Πανό σήκωσαν φοιτητές στο γραφείο του πρύτανη στο ΕΚΠΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΓεωργιάδης: Οι βουλευτές υπέστησαν τις μεγαλύτερες περικοπές μισθών
Συντάκτης: Eidisis.grΩς «υπερβολή προς τα κάτω» εμφανίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδ. Γεωργιάδης τις περικοπές που έχουν γίνει στην βουλευτική αποζημίωση, στην βουλευτική σύνταξη και στα αναδρομικά τους. Κατά την συζήτηση επί του προϋπολογισμού της Βουλής για το 2015, τόνισε ότι οι «300» έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες μειώσεις από οποιονδήποτε κλάδο του Δημοσίου.