Ελλάδα
«Συναγερμό» έχει σημάνει ο Περισσός στις οργανώσεις του σχετικά με την κινητικότητα που παρατηρείται στις παρυφές του εδώ και καιρό από διαφωνούντες με τη «σκληρή γραμμή» που έχει υιοθετήσει το ΚΚΕ. Σύμφωνα με εσωκομματικό ενημερωτικό σημείωμα που απευθύνεται στην κομματική βάση, «έχουν πυκνώσει κα.
Τέλος δεν έχουν απ' ό,τι φαίνεται οι εκπλήξεις αλλά και οι προκλήσεις στην Αμφίπολη. Σοβαρές είναι οι ενδείξεις περί ύπαρξης και τέταρτου θαλάμου στο μνημείο, τη στιγμή που τα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας εργασίας - σε αυτήν τις τελευταίες ημέρες εντάχθηκε και σπηλαιολόγος αφού στην ανασκαφ.
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 08:50
Ελληνας τζιχαντιστής σε ειδική ομάδα του IS
Συντάκτης: Eidisis.grΕλληνας τζιχαντιστής που έχει μεταβεί στη Συρία προκαλεί συναγερμό στην ΕΥΠ και στις άλλες κρατικές υπηρεσίες. Οπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», οι ελληνικές αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες για το ότι ένας 27χρονος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο .
Σε «σαφάρι» πλαστών πτυχίων επιδίδονται οι υπηρεσίες του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) στις οποίες και καταλήγουν όλα τα αιτήματα των ελεγκτών του Δημοσίου για επίορκους δημοσίους υπαλλήλους με πτυχία από ξένα πανεπιστήμια. Για εκείνα των ελληνικών πανεπιστημίων ερευνούν οι γραμματείες των τμημάτων τους κ.
Την επιχειρησιακή ένταξη του υποβρυχίου «Πιπίνος» στον στόλο του προβλέπει άμεσα το Πολεμικό Ναυτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Πιπίνος» αναμένεται να πέσει στη θάλασσα εντός των προσεχών εβδομάδων, ύστερα από χρόνια στασιμότητας, απραξίας, με προφανή τον κίνδυνο ρημάγματος του υπερσύγχρονου οπλι.
«Ο "βενιαμίν" της κλινικής μας είναι 54 ετών. Δεν έχουμε νεότερο γιατρό για να του μάθουμε αυτά που... μάθαμε». Ο κ. Κωνσταντίνος Παρπούνας, διευθυντής της παιδιατρικής ΩΡΛ του Νοσοκομείου «Αγία Σοφία», δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την υπάρχουσα κατάσταση στις κλινικές και μεταφέρει την ανησυ.
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 08:50
Χρυσή Αυγή: Είμαστε σπορά των νικημένων του 1945
Συντάκτης: Eidisis.grΔίκη «τύπου 17Ν» πρόκειται να διεξαχθεί στις αρχές του 2015 για τη δράση τής εγκληματικής κατά το κατηγορητήριο οργάνωσης Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ανεξάρτητα από τον τόπο διεξαγωγής της - στη νέα αίθουσα που ετοιμάζεται στο Εφετείο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ίδιου κτιρίου ή.
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 21:50
Κόντρα κυβέρνησης - αυτοδιοικητικών για την αξιολόγηση στους ΟΤΑ
Συντάκτης: Eidisis.grΝέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αξιολόγηση στους δήμους, μετά την συνέντευξη Τύπου δέκα δημάρχων της Αττικής -που υποστηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ- οι οποίοι αρνούνται τη διαδικασία επανελέγχου χιλιάδων μονιμοποιήσεων τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά το ΠΔ Παυλόπουλου.
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 19:50
Θαυμασμός Βαρθολομαίου για τα ευρήματα της Αμφίπολης
Συντάκτης: Eidisis.grΤον θαυμασμό του για την αρχαιολογική ανασκαφή στην Αμφίπολη εξέφρασε, σε αποστροφή της ομιλίας του, στην Ορεστιάδα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, αναφερόμενος στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής και της χώρας.
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 16:50
Πλαστά πτυχία σε πιλότους έδινε εταιρεία στο Μαρκόπουλο
Συντάκτης: Eidisis.grΜια υπόθεση με πλαστά πτυχία σε πιλότους επιβατικών αεροσκαφών ερεύνησε η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Την έρευνα αυτή είχε φέρει στο φως «Το Βήμα» και διεξαγόταν την εποχή που ήταν σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση του μαλαισιανού Boeing στον Ινδικό, τον περασμένο Μάρτιο.