espa pkm

Σάββατο, 30 Μαΐου 2026, 5:54:06 μμ

Ελλάδα

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:40

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και χρήση χημικών στο ΑΠΘ

Συντάκτης:

Επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με ομάδα ατόμων να πετά πέτρες και τις διμοιρίες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 13:38

Επανομή: Έπεσε όχημα στη θάλασσα

Συντάκτης:

Σε εξέλιξη επιχείρηση για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν επιβάτες

«Βουτιά» στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι της Επανομής στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έκανε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το μεσημέρι, κάτω από άγνωστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες.

Την πορεία των αγροτών της Επανομής προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ανέκοψε η αστυνομία στο ύψος της διασταύρωσης Πλαγιαρίου- Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας. Στο σημείο βρίσκονταν στη μία μετά το μεσημέρι περί τα 45 τρακτέρ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την πρώτη λέσχη επιχειρηματιών με το βρετανικό μοντέλο τριών βαθμίδων, τον Ελαιώνα (Elaeon), παρουσίασε το Σάββατο 10/2 στο Money Show 2024 ο Γιάννης Στεργής, Πρόεδρος και ΔΣ του ομίλου Hyphen SA και ιδρυτής της Stergis o’ clock.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην οδό Ποτίδαιας στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο του Νίκου Μπαρμπούτη, δείχνει την εγκαταλελειμμένη κατοικία να γίνεται παρανάλωμα του πυρός.

Σπείρα έκλεψε τρία φαρμακεία μέσα σε διάστημα λίγων ωρών την περασμένη Τρίτη στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη. Η σπείρα κατάφερε να σηκώσει προϊόντα αξίας 2.100 ευρώ.

Συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα πραγματοποιηθεί σήμερα (15/2) στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, φοιτητικοί σύλλογοι έχουν απευθύνει κάλεσμα για διαδήλωση στην πλατεία Καμάρας ενάντια στα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία στην περιοχή της Άνω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, περίπου στις 01:00 ξέσπασε φωτιά στη μονοκατοικία επί της οδού Ποτίδαιας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τα σημαντικότερα πτυχία που θα αποκτήσουν ίσως στη ζωή τους τις βεβαιώσεις «αποφοίτησης» από τις υπηρεσίες του προγράμματος απεξάρτησης «Αργώ», πήραν 40 άντρες και γυναίκες, σε μια συγκινητική εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στον δήμο Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης.

Κάμερες, ιδιωτικοί φύλακες ασφάλειας και εξονυχιστικοί έλεγχοι στις εισόδους είναι μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται για τη θωράκιση του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης, μετά την αποστολή φακέλου, παγιδευμένου με εκρηκτικό μηχανισμό, σε μία πρόεδρο εφετών, που από τύχη δεν εξερράγη.