Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 5:02:04 πμ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 15:05

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για την καταγγελλόμενη ληστεία σε ινστιτούτο ομορφιάς

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, επιβλήθηκε στον 36χρονο, αλβανικής καταγωγής, ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η 56χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Ο πρώτος, σύμφωνα με τη δίωξη που απαγγέλθηκε, κατηγορείται ως δράστης της ληστείας και η δεύτερη ως ηθική αυτουργός.

propoli

Η κατηγορούμενη γυναίκα, που κατά πληροφορίες είναι διευθύντρια ιδιωτικού σχολείου, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με το συμβάν, τονίζοντας ότι ο 36χρονος – με τον οποίο διατηρεί σχέση – ενήργησε αυτοβούλως. Από την πλευρά του, ο άνδρας – στην απολογία του – διαφώνησε με την πράξη, έτσι όπως του αποδίδεται.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε, όταν μία υπάλληλος τού ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, αξίωσε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, ο άνδρας την απώθησε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη, ενώ ακολούθησε η σύλληψη του 36χρονου, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 56χρονη είχε απευθυνθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας την συγκεκριμένη επιχείρηση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αναβολή στη δίκη των υπευθύνων του Οίκου Ευγηρίας με τους 28 θανάτους από κορονοϊό

Ακολουθήστε μας και στο Google NewsGoogle news

Πηγή: Politic.gr