«Δεν είναι δύσκολη η παρασκευή ενός εκλέρ σοκολάτας, δύσκολη είναι η διαχείριση τόσο μεγάλων ποσοτήτων» δήλωσε ο Ζαν-Φιλίπ Νταρσί στην ιστοσελίδα του δικτύου RTL.
«Χρειάζονται περισσότερα από 750 κιλά πρώτων υλών για την παρασκευή του εκλέρ, στη συνέχεια πρέπει να παρασκευαστεί και να ψηθεί όλη η ζύμη του, να προετοιμαστούν οι κρέμες ζαχαροπλαστικής. Συνεπώς, αυτό σημαίνει πολύ δουλειά» εξήγησε.
Στο τέλος της βραδιάς της έκθεσης το γιγάντιο εκλέρ κόπηκε σε κομμάτια και πωλήθηκε προς όφελος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Foyer Lucie», που λειτουργεί με την έγκριση της γαλλικής κοινότητας του Βελγίου και προσφέρει βοήθεια σε παιδιά οικογενειών με προβλήματα, παρέχοντάς τους φιλοξενία και εκπαιδευτική βοήθεια.
Πηγή: Το Βήμα



