Ευχάριστη εξέλιξη από το μέτωπο του Αφγανιστάν καθώς οι Ταλιμπάν συμφώνησαν να μπορούν πολίτες να φεύγουν από την χώρα και μετά τις 31 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει Γερμανός διπλωμάτης, που διαπραγματεύεται μαζί τους, είχε συνάντηση με εκπροσώπους του Κατάρ, όπου αποφασίστηκε να μπορούν οι κάτοικοι να φεύγουν από την χώρα και μετά την 31ηΑυγούστου.
Ο Αναπληρωτής επικεφαλής του πολιτικού γραφείου των Ταλιμπάν στο Κατάρ, Σερ Αμπάς Στανεκζάι «με διαβεβαίωσε ότι οι Αφγανοί που διαθέτουν έγκυρα έγγραφα θα συνεχίσουν να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με εμπορικές πτήσεις μετά τις 31 Αυγούστου», έγραψε στο Twitter ο Μάρκους Πότσελ.
25/08/2021, 20:01
Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Δείτε επίσης: Συνωστισμός στο αεροδρόμιο της Καμπούλ
Παππάς: «Το ασυντήρητο σιδηροδρομικό δίκτυο οδήγησε στον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας»
Μητσοτάκης σε Τριανταφύλλου και Μιχαλεντζάκη: «Μας κάνατε υπερήφανους»
Αποχωρεί ο τουρκικός στρατός από το Αφγανιστάν
Το ευχαριστώ του Μητσοτάκη στον Πρίγκιπα Κάρολο
Εμπειρογνώμονες του ΠΟΥ ζητούν νέα έρευνα για την προέλευση του κορονοϊού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr