espa pkm

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2026, 8:23:53 μμ
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 17:50

Για εμπάργκο της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία ψηφίζει η Ευρωβουλή

Πρόταση για εμπράργκο στην πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία θα περιλαμβάνει το ψήφισμα που θα κληθεί να εγκρίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εντεινόμενη κρίση στην Υεμένη, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Παπαδημούλη.


Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης, η ευρωομάδα της Αριστεράς θα υπερψηφίσει τη συγκεκριμένη πρόταση, ενώ παράλληλα κάλεσε και τους υπόλοιπους έλληνες ευρωβουλευτές να πράξουν το ίδιο.

«Είμαι δε βέβαιος ότι η κυβέρνησή μας θα κάνει αυτό που πρέπει» συμπληρώνει στην ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αύριο το ΕΚ θα εγκρίνει ψήφισμα για την εντεινόμενη κρίση στην Υεμένη, με πρόταση για εμπάργκο πώλησης όπλων προς τη Σ. Αραβία. Η Ευρωομάδα της Αριστεράς θα το υπερψηφίσει. Ελπίζω να κάνουν το ίδιο όλοι οι Έλληνες ΕΒ. Είμαι δε βέβαιος ότι η Κυβέρνηση μας θα κάνει αυτό που πρέπει.

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 29 Νοεμβρίου 2017

Πηγή: Το Βήμα