Ο πρόεδρος, αναφερόμενος στην Κλίντον, πρόσθεσε: «Αδημονώ να βγω εκεί έξω και να συμμετάσχω στην προεκλογική εκστρατεία μαζί με τη Χίλαρι».
Η πρώην πρώτη κυρία και πρώην υπουργός Εξωτερικών ευχαρίστησε αμέσως τον πρόεδρο Ομπάμα με ανάρτησή της στοTwitter για την επίσημη εκδήλωση της υποστήριξής του στο πρόσωπό της, τονίζοντας πως «την τιμά».
Σε δηλώσεις της στο πρακτορείο Reuters είπε πως η απόφαση του Ομπάμα «σημαίνει πάρα πολλά» για την ίδια και «τη χαροποιεί αφάνταστα».
Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο Ομπάμα αναμένεται να πάρει μέρος σε προεκλογικές εκδηλώσεις της Κλίντον την επόμενη εβδομάδα στο Ουισκόνσιν.
Εξάλλου, πηγή προσκείμενη στον Λευκό Οίκο ανέφερε ότι ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα έχει στις 16:00 (περί τις 23:00 ώρα Ελλάδας) συνάντηση με τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς.
Παρ' ότι η Κλίντον έχει εξασφαλίσει μαθηματικά το χρίσμα των Δημοκρατικών ώστε να είναι η υποψήφια του κόμματος στις προεδρικές εκλογές, ο Σάντερς έχει αρνηθεί να εγκαταλείψει τη δική του εκστρατεία.
Πηγή: Το Βήμα



