Κόσμος
Ενέργεια και ασφάλεια στη συνάντηση Νετανιάχου - Αναστασιάδη
Συντάκτης: Eidisis.grΟι δύο ηγέτες είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση και ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες.
Γερμανία: Νέα δολοφονική επίθεση σε μια μικρή πόλη κοντά στη Στουτγκάρδη
Συντάκτης: Eidisis.grΣυναγερμός εκ νέου στη Γερμανία από νέα δολοφονική επίθεση, η οποία έλαβε χώρα κοντά στην πόλη Στουτγκάρδη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα έπεσε νεκρή ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν όταν δέχτηκαν επίθεση από άνδρα με μαχαίρι, ο οποίος είχε βγεί στους δρόμους της πόλης κραδαίνοντάς το.
Τούρκος επιτελάρχης: Η πιο βαριά ποινή για τους στρατιώτες του πραξικοπήματος
Συντάκτης: Eidisis.grΑυστηρό μήνυμα πως οι στρατιώτες που ενεπλάκησαν στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις σοβαρότερες των ποινών έστειλε την Κυριακή ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, τονίζοντας ότι προκάλεσαν «μεγάλο κακό» στη χώρα.
Για ένα χρόνο σχεδίαζε την επίθεση ο δράστης στο Μόναχο
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Ιράκ χτυπά το Ισλαμικό Κράτος μετά το μακελειό στο Αφγανιστάν
Συντάκτης: Eidisis.grΚάλεσμα σε «συγκέντρωση για τη δημοκρατία» για την Κωνσταντινούπολη
Συντάκτης: Eidisis.grΤο προσκλητήριο για συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη απηύθυνε το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP).
Προς αυστηρότερο νομικό πλαίσιο για τα όπλα μετά το σοκ στο Μόναχο
Συντάκτης: Eidisis.grΒραζιλία: 45 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο
Συντάκτης: Eidisis.grΟι τουρκικές αρχές κρατούν τον ανηψιό του Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Αγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Ο Μοχάμεντ Σαΐτ Γκιουλέν, συνελήφθη και κρατείται στο Ερζερούμ και θα μεταφερθεί στην Αγκυρα για ανάκριση.