Κόσμος
Γκάφα του Σίλβιο: Πήγε σε προεκλογική συγκέντρωση των αντιπάλων του
Συντάκτης: Eidisis.grΤις άδειες φυλακές της Παλμύρας ανατίναξαν οι τζιχαντιστές
Συντάκτης: Eidisis.grΗ φυλακή, η οποία δεν βρίσκεται κοντά στον αρχαιολογικό χώρο, ήταν άδεια όταν έγινε η έκρηξη.
Ραχόι: η διαφθορά ευθύνεται για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα
Συντάκτης: Eidisis.grΣύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ, ο Γκανέζος σταρ αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα τη Δευτέρα ή την Τρίτη στην Ελλάδα για να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου τις τελικές λεπτομέρειες για την υπογραφή συμβολαίου.
Ουρουγουάη: Δικαστικό «ναι» στο αίτημα 12χρονης να γίνει μητέρα
Συντάκτης: Eidisis.grΠοικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση δικαστηρίου στην Ουρουγουάη να επιτρέψει σε μία 12χρονη, που έμεινε έγκυος έπειτα από βιασμό αλλά δεν επιθυμούσε να προχωρήσει σε άμβλωση, να γίνει μητέρα.
Προειδοποίηση ΗΠΑ προς Κίνα για τα νησιά στη Νότια Σινική Θάλασσα
Συντάκτης: Eidisis.grΤην «άμεση και οριστική διακοπή» των εργασιών κατασκευής τεχνητών νησιών στη Νότια Σινική Θάλασσα και των εδαφικών διεκδικήσεων στην περιοχή, αξίωσε από την Κίνα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Άστον Κάρτερ, κρίνοντας ότι η συμπεριφορά του Πεκίνου είναι αντίθετη με τους διεθνείς κανόνες.
Πάνω από 4.200 μετανάστες διασώθηκαν στη Μεσόγειο το τελευταίο 24ωρο
Συντάκτης: Eidisis.grΠερισσότεροι από 4.200 μετανάστες που επιχειρούσαν να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο και να φθάσουν στην Ευρώπη διασώθηκαν από τις βάρκες με τις οποίες ταξίδευαν, τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του ιταλικού Λιμενικού το Σάββατο.
Ιαπωνία: Ισχυρότατη σεισμική δόνηση στα νησιά Ογκασαβάρα
Συντάκτης: Eidisis.grΙσχυρός υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, σημειώθηκε το Σάββατο ανοιχτά της Ιαπωνίας. Το Reuters, επικαλούμενο μέσα ενημέρωσης στο Τόκιο, ανεβάζει το μέγεθος της δόνησης στους 8,5 βαθμούς.
Οι «Ρεπουμπλικάνοι» του Σαρκοζί στη μάχη της προεδρικής εκλογής
Συντάκτης: Eidisis.grΟ τέως πρόεδρος της Γαλλίας, την περίοδο 2007-2012, Νικολά Σαρκοζί ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι το κόμμα του, η Ένωση για ένα Λαϊκό Κίνημα (UMP), ο μεγαλύτερος πολιτικός σχηματισμός της δεξιάς αντιπολίτευσης της χώρας, αλλάζει ονομασία και θα αποκαλείται στο εξής «Οι Ρεπουμπλικάνοι» (Les Republicains), προβαίνοντας σε μια πρώτη κίνηση αλλαγής της εικόνας του κόμματος και προετοιμασίας εν όψει της μάχης των προεδρικών εκλογών του 2017.