espa pkm

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2026, 9:18:46 πμ

Πολιτική

Στις 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2026 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος στο κλειστό στάδιο Ευόσμου της Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2026, το 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς μετά από πρόσκληση του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ.Βαρθολομαίου ως Προέδρου της ΑΜΚΕ “ Κορμοράνος” και τιμώντας την παγκόσμια ημέρα Δασών,  συμμετείχε σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τη  βιομηχανία EURIMAC σε δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο της Λίμνης Δοϊράνης.

Η ομάδα “Οι Άλλοι” παρουσιάζει την παράσταση Killer Joe του Tracy Letts

σε μετάφραση
Ντενίς Νικολάκου Ιωάννη Σακαρίδη

και σκηνοθεσία
Αναστάση Κολοβού

Θέατρο - Συνεδριακό κέντρο

Πέμπτη 16 Απριλίου στις 21:00

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα η νέα Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς Σοφία Καραγιαννάκη συνοδευόμενη από τον ταμία του Συλλόγου Στέφανο Σιώμο.

Με την πρέπουσα τιμή και βαθιά συγκίνηση, ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» συμμετείχε και φέτος στην συμπλήρωση των 60 ετών αδιάλειπτης λειτουργίας του στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τιμώντας τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Με εθνική υπερηφάνεια παρήλασε, ο Σύλλογος των Παιόνων Γουμένισσας, σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026, στη Γουμένισσα για την 25η Μαρτίου, τιμώντας τους ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2026 17:26

Μήνυμα Στέφανου Παραστατίδη για την 25η Μαρτίου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Ολόκληρος ο Ελληνισμός, σε κάθε γωνιά της γης, τιμά σήμερα με εθνική υπερηφάνεια την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, την ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Μια ημέρα που σηματοδοτεί το ηρωικό ξεκίνημα του αγώνα για ελευθερία και αξιοπρέπεια, τον αγώνα ενός λαού που δεν λύγισε ποτέ.

Η Επανάσταση του 1821 εμπνέει και διδάσκει μέχρι και σήμερα, γιατί απέδειξε ότι οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός, ανατρέπουν τις ξεπερασμένες παραγωγικές σχέσεις, τάξεις και εξουσίες, όσο ισχυρές και αν φαίνονται. Υπενθυμίζει ότι ο οργανωμένος και αποφασισμένος λαός, που παλεύει για το δίκιο του, για το καινούριο και προοδευτικό της κάθε εποχής, μπορεί να δώσει διέξοδο από τις αντιφάσεις και τα αδιέξοδα του παλιού.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-3-2026)

«Μιλάμε για δίκη, όχι για άλλου τύπου εκδήλωση», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης - Τι είπε για εκείνους που αναβόσβηναν τα φώτα στη δικαστική αίθουσα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σελίδα 1 από 1755