Πολιτική
Υποκατηγορίες
Δ.Κιρμικίρογλου: "Ενημερωμένος πολίτης και θεσμική ετοιμότητα συνθέτουν την ασπίδα μας απέναντι στην παραπληροφόρηση"
Συντάκτης: Eidisis.grΤριήμερο εργαστήριο καινοτομίας Hackathon 2026 σε αναζήτηση μεθόδων διασύνδεσης της δημόσιας επικοινωνίας με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης, διοργανώνουν από σήμερα 5 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2026 η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με την συνδρομή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου EPLO (European Public Law Organization).
Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση στους «Αργοναύτες» Κιλκίς, μέχρι 27/6 οι υποψηφιότητες
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» προσκαλεί όλα τα μέλη σε Έκτακτη Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου ΔΣ για την τριετία 2026-2029, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 και ώρα 11:00 π.μ., στο εντευκτήριο του σωματείου (21ης Ιουνίου 167Α).
Στέφανος Παραστατίδης: Καθολική ένταξη υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα
Συντάκτης: Eidisis.grΤην πλήρη στήριξή του στον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία εκφράζει ο Βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης, με αφορμή τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για την ένταξη των κλάδων τους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).
Το πρόγραμμα των επαφών του κυβερνητικού κλιμακίου με τον Αντιπρόεδρο Κωστή Χατζηδάκη την Τρίτη 9/6 στο ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΚυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Επικρατείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη θα περιοδεύσει στο νόμο Κιλκίς την Τρίτη 9 Ιουνίου 2026, όπως είχαμε γράψει.
ΚΚΕ: “Νοσοκομείο του Κιλκίς στην υπηρεσία του λαού της περιοχής και όχι μεσάζοντα των εμπόρων υγείας.”
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό την Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για τα εγκαίνια των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στο νοσοκομείο Κιλκίς από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη:
Ο Στέφανος Παραστατίδης αναλαμβάνει τον τομέα Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού στη σκιώδη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
Συντάκτης: Eidisis.grΤα πρόσωπα της σκιώδους κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που θα αναλάβουν το μπρα ντε φερ με τους υπουργούς και θα προσπαθήσουν να αναδείξουν τις θέσεις ανά Τομέα ανακοίνωσε η Χαριλάου Τρικούπη.
ΝΗΡΕΑΣ: Βιωματικό εργαστήρι «Δυναμώνουμε μαζί» για γονείς και παιδιά 8-15 ετών
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» που λειτουργεί σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων – Ε.Ο.Π.Α.Ε., με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, διοργανώνει την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2026, ώρες 18:00 – 19:30, το βιωματικό εργαστήρι δημιουργικής αλληλεπίδρασης για γονείς και παιδιά 8-15 ετών με τίτλο: «Δυναμώνουμε μαζί».
Κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Κωστή Χατζηδάκη θα περιοδεύσει την Τρίτη στο ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΚυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, υπουργό Επικρατείας και αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη θα περιοδεύσει στο νόμο Κιλκίς την Τρίτη 9 Ιουνίου 2026, όπως είχαμε γράψει.
Σωματεία Κιλκίς για Νοσοκομείο Κιλκίς: Η πραγματική εικόνα πίσω από τις φιέστες των εγκαινίων…
Συντάκτης: Eidisis.grΑνακοίνωση εξέδωσαν τέσσερα σωματεία εργαζομένων του Κιλκίς για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς και τα εγκαίνια του αναμορφωμένου ΤΕΠ, ανακοίνωση που μοιράστηκε στο Νοσοκομείο, το πρωί της Τετάρτης και λίγο πριν την έλευση του κ. Γεωργιάδη:
Παραστατίδης: «Το Κιλκίς χρειάζεται νέο νοσοκομείο. Όχι μερεμέτια και μεταχρονολογημένες ακάλυπτες επιταγές προς εξαγορά ψήφων»
Συντάκτης: Eidisis.grΑπό τον βουλευτή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Στέφανο Παραστατίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο Νοσοκομείο Κιλκίς: