Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 4:06:10 μμ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 08:41

Αισιόδοξο αποτέλεσμα

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε Κιλκίς του Συνασπισμού.

«Αισιόδοξο, γιατί ο λαός μας αποφάσισε να απεγκλωβιστεί από τα γνωστά προεκλογικά διλήμματα της μεταπολιτευτικής περιόδου και ελπιδοφόρο, γιατί η Αριστερά αποκτά για πρώτη φορά μετά το 1974 τόσο δυνατή κοινοβουλευτική παρουσία.
Ο πολιτικός λόγος του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, όπως αυτός εκφράστηκε από τον πρόεδρο Αλέκο Αλαβάνο και τα υπόλοιπα στελέχη μας, έπεισε μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος και ιδιαίτερα της νεολαίας να μας εμπιστευτεί τη διαχείριση μιας ισχυρής αντιπολίτευσης ενάντια στα αντιλαϊκά σχέδια της Νέας Δημοκρατίας.
Στο νομό Κιλκίς αυξήσαμε σημαντικά τις δυνάμεις μας, κάτι που μας δίνει την ευθύνη να ανταποκριθούμε επάξια στην εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας.
Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ψήφος εμπιστοσύνης προς το κόμμα μας αποτελεί ταυτόχρονα και απόφαση δοκιμής της καθημερινής μας πρακτικής εντός και εκτός βουλής, υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες του Έλληνα εργαζόμενου και να μην διαψεύσουμε την ελπίδα που μόλις γεννήθηκε στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου».