Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024, 3:08:44 πμ
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 18:28

Απάντηση Γραμματέα ΠΑΣΟΚ Κιλκίς σε Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς λασπολόγοι δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς εξέδωσε ανακοίνωση περίπου 1.000 λέξεων για να εξηγήσει στους πολίτες του δήμου Κιλκίς πως ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ, εγώ προσωπικά αλλά και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέβασε δικό του -ή από κοινού- υποψήφιο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

 

Δεν είναι μόνο η κομματική και προσωπική επίθεση, απολύτως παράταιρη με το ήθος της αριστεράς, αλλά και η υποκρισία που περισσεύει. Πρόκειται για τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑ, αυτόν του Κιλκίς, ο οποίος, τα τελευταία πολλά χρόνια, ουδέποτε στήριξε  επίσημα υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κιλκίς, επιλέγοντας πάντα δικό του υποψήφιο στον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο γύρο κυριαρχούσε το «προοδευτικό» λευκό. 

Για τους καλά γνωρίζοντες, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει μία προγραμματική συμφωνία την οποία το ΠΑΣΟΚ, δια του Προέδρου του, έχει αποκλείσει κατηγορηματικά. Προσέξτε όμως: η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασκεί κεντρικά πολιτική κριτική στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στοχοποιεί τοπικά τη Νομαρχιακή, επειδή εφαρμόζει τη θέση του κόμματος! Εμπλέκει μάλιστα και τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, θεωρώντας ότι ζούμε σε καθεστώς Σοβιετίας και αυτός θα υποδείξει τον οιονδήποτε  εκλεκτό. 

Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια ελάχιστα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διακατέχονται από έναν τοξικό «τοπικό» θυμό, επειδή το κόμμα τους στο Κιλκίς κατάφερε να διαπρέψει, επιτυγχάνοντας το δεύτερο χειρότερο ποσοστό του πανελλαδικά μετά τη Χίο και θεωρούν ότι γι αυτό ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς και όχι οι ίδιοι. Θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν αυτή την κακή εικόνα, πρώτα στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, όπου κατεβαίνουν με δικό τους υποψήφιο (και εκεί το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς φταίει;) αλλά και στις ερχόμενες Ευρωεκλογές. Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Καταληκτικά, προς πείσμα όσων -αντί να ασχολούνται με τα του οίκου τους- μεθοδεύουν να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς, τους ενημερώνουμε ότι σε κάθε επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα γίνεται ακόμη πιο ισχυρό. Τώρα ξεκινάμε. 

ΥΓ: Η ανακοίνωση δεν αφορά σε στελέχη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που κοσμούν τον πολιτικό τους χώρο και επιδεικνύουν τον δέοντα πολιτικό πολιτισμό, αντί να ξεκατινιάζονται στα social media, ούτε βεβαίως τον εν ενεργεία Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιδεικνύει ήθος και ευπρέπεια. Εμείς λασπολόγοι ούτε είμαστε ούτε θα γίνουμε. Τα σύκα, σύκα και η σκάφη, σκάφη.

Λάζαρος Παζαρτζικλής

Γραμματέας Ν.Ε. Κιλκίς ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής