Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, 12:27:21 πμ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 10:50

ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ. κατά Πέτρου Παππά

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ. επί ανακοινώσεων- δηλώσεων του βουλευτή Π. Παππά αναφέρονται μεταξύ άλλων:

Για την πισίνα του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς

 Ενώ δόθηκε μια πλήρης και αιτιολογημένη απάντηση από τη Δημοτική Αρχή δεν βγήκε ούτε να απαντήσει ούτε, να ζητήσει συγγνώμη αν έκανε λάθος,  για την δημόσια άδικη παρέμβαση του.

Για την ολοκλήρωση της ΠΑΘΕ

Πράγματι το συγκεκριμένο έργο είναι μια μεγάλη εκκρεμότητα 53 ετών για το εθνικό δίκτυο της χώρας

Για να δούμε όμως τι έχει γίνει σε αυτό τον δρόμο;

Ή δεν γνωρίζει ή αποκρύπτει ο κ. Παππάς ότι η μόνη παρέμβαση της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ  στα τεσσεράμισι  χρόνια διακυβέρνησης ήταν το 2017 να θεσπίσει πλευρικά διόδια στον κόμβο του Πολυκάστρου .

Η  άδικη και απαράδεκτη αυτή απόφαση ανεστάλη αρχικά με παρέμβαση του κυβερνητικού Βουλευτή Γιώργου  Γεωργαντά και στη συνέχεια ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από τη σχετική προσφυγή της Δημοτικής αρχής Παιονίας.

Η κατασκευή ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου στο συγκεκριμένο σημείο ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ.

Ο όρος αυτός συμπεριλήφθηκε μετά από συνεργασία  της τωρινής αλλά και της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής της Παιονίας με τον κυβερνητικό Βουλευτή και σχετικές συναντήσεις στο ΤΑΙΠΕΔ.

Ως γνωστόν έχει επιλεγεί η  παραχωρησιούχος εταιρεία και αναμένεται ο έλεγχος της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο προκειμένου αυτή να ενεργοποιηθεί.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

Για την παρουσία του στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Διαβάζοντας την ανάρτηση που έκανε χθες διαπιστώνουμε ότι επισκέφθηκε το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Κιλκίς την ώρα που γινόταν η εισαγωγή των σέρβων  τραυματιών.

 Επειδή ο κ. Παππάς προφανώς έχει επιλέξει να είναι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι γιατρός του νοσοκομείου Κιλκίς, θα είχε ενδιαφέρον να μας απαντήσει από πότε οι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου δικαιούνται να εισέλθουν σε χώρους εργασίας και μάλιστα νοσοκομείου και ιδίως κατά την εξέλιξη σοβαρών περιστατικών ενώ το δικαίωμα της ενημέρωσης τους σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο γίνεται , αν ζητηθεί, από τις διοικήσεις των νοσοκομείων και μόνο;