"Και ως ενεργός φορέας πολιτικής και με την βούληση όλων στην ΝΔ από τον Aρχηγό μέχρι και την Bάση της λειτουργεί πολιτική ακαδημία στελεχών της για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και πληροφόρηση τους αλλά πολύ περισσότερο για την πιο έγκυρη επικοινωνία των μηνυμάτων του κόμματος και της κυβέρνησης, σε κάθε τομέα της πολιτικής, στην κοινωνία.
Ετσι λοιπόν και εν μέσω της φονικής πανδημίας που ελπίζουμε να αποτελέσει το ταχύτερον παρελθόν, την ερχόμενη ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα: 17:30 θα λάβει χώρα διαδικτυακή πολιτική ακαδημία στελεχών της γαλάζιας παράταξης με τη συμμετοχή μελών των κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ από όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο πλαίσιο της λειτουργίας της πολιτικής ακαδημίας λοιπόν θα πάρουν μέρος και στελέχη από το νομό Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μ. Παπαδόπουλος, αιρετά και διορισμένα μέλη της Οργάνωσης καθώς και στελέχη – εκπρόσωποι των δύο ΔΗΜΤΟ του κόμματος σε Κιλκίς και Παιονία."



