Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:10:23 πμ
Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 23:27

Δήλωση Λάζαρου Παζαρτζικλή για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών δημιουργεί νέα δεδομένα και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ολικής επαναφοράς για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πλέον μπορεί και θα διεκδικήσει ρόλο πρωταγωνιστή. Η εκλογική άνοδος και το διψήφιο ποσοστό, σε συνδυασμό με το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, δίνουν μία νέα δυναμική στην παράταξή μας και ξεκινάμε από μία νέα αφετηρία για τις επερχόμενες εκλογές. 
Σε ό,τι αφορά τον Νομό Κιλκίς, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, καθώς το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει εμφατικά τη δεύτερη θέση, κοντεύοντας το 18%, και μάλιστα με άνοδο κατά 60% συγκριτικά με το 2019. Πρόκειται για ένα πραγματικό επίτευγμα, καθώς το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς συνεχίζει να οδεύει από ρεκόρ σε ρεκόρ. 
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια τούτο το διάστημα, ξεκινώντας από τους υποψήφιους βουλευτές, τα μέλη της Νομαρχιακής και των Δημοτικών Οργανώσεων, τους εκλογικούς αντιπρόσωπους και τους αμέτρητους εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό μας. 
Προχωράμε, όλοι μαζί, ενωμένοι, για τις εκλογές στις 25 Ιουνίου, θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα για το ΠΑΣΟΚ στο Νομό του Κιλκίς. Τώρα αρχίζουν όλα. 
 
Λάζαρος Παζαρτζικλής
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Κιλκίς