Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024, 5:44:53 μμ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 21:01

Δήλωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών

Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα και η πρωτοφανής αποχή πανελλαδικά που αγγίζει το 60%,αποτελούν μείζονος σημασίας θέματα, που πρέπει να απασχολήσει όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας.

 

Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε σε όλη την επικράτεια, με τις οργανώσεις του και τους υποψηφίους του, να δώσει έναν αγώνα έντιμο, ειλικρινή και με συνέπεια.

Με τα χθεσινά αποτελέσματα την εκλογών, ο λαός αποδοκίμασε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για την περιφρόνηση που επιδεικνύει στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας, όπως είναι το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η στεγαστική κρίση και το κόστος ζωής.

Τιμώρησε την αλαζονεία, την ασυδοσία και την διαφθορά.

Όσο αφορά το νομό μας, καταφέραμε να είμαστε για μία ακόμη φορά πάνω από το πανελλαδικό μας ποσοστό. Φυσικά και δεν πανηγυρίζουμε για αυτό το αποτέλεσμα.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να σας διαβεβαιώσουμε  ότι θα συνεχίσουμε την πολιτική μας δράση με την ίδια δυναμική και με ακέραιο το αίσθημα ευθύνης, με γνώμονα τα προβλήματα της κοινωνίας και τις εφικτές λύσεις τους, ώστε να είμαστε η αξιόπιστη και χρήσιμη δύναμη σε κάθε συμπολίτη μας.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς