Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2024, 2:48:31 μμ
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 19:26

Εγκρίθηκαν για το Νοσοκομείο Κιλκίς και προκηρύσσονται δυο θέσεις παθολόγων και μια επιμελητή Β’ για τη ΜΕΘ

Απ’ το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα… Κάπως έτσι μπορεί να αποδοθεί η είδηση της προκήρυξη τριών θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Κιλκίς την ώρα που οι ανάγκες-ελλείψεις του Νοσοκομείου είναι πολλαπλάσιες. Αλλά ας περιοριστούμε στην είδηση: Με την υπ. Αριθμό Γ4α/Γ.Π.64017 απόφαση του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους  από 5 Δεκεμβρίου 2023 προκηρύσσεται η πλήρωση επί θητεία 246 θέσεων  ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας.

 

Για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς προβλέπεται η πλήρωση τριών θέσεων ιατρών ως εξής:

Μια θέση εσωτερικής παθολογίας, διευθυντή

Μια θέση εσωτερικής παθολογίας, επιμελητή Β’

Μια θέση επιμελητή β’ για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ειδικότητας αναισθησιολογίας, ή εσωτερικής παθολογίας, ή χειρουργικής, ή νεφρολογίας, ή φυματιολογίας, ή ακτινολογίας ή καρδιολογίας.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση: Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 15/12/2023 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 10/01/2024 ώρα 15.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι και την 8/12/2023

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά βαθμό και ειδικότητα όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.