Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 4:34:46 μμ
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010 17:05

Ευχαριστήρια δήλωση Χρ. Γκουντενούδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

gkountenoudis


Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο λαός της Μακεδονίας και του νομού Κιλκίς έδωσε μια καθαρή νίκη στο συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κατατάσσοντάς τον πρώτο στην προτίμησή του. Η νίκη που σημειώσαμε στον επαναληπτικό γύρο δεν ήταν τυχαία και ευκαιριακή, αλλά επετεύχθη χάρη στην ουσιαστική στήριξη που μας δείξατε σε προσωπικό επίπεδο. Κυρίως όμως χάρη στην εμπιστοσύνη και πίστη σας, στο πρόγραμμα, στις ιδέες και στις θέσεις μας.
Σίγουρα η επιτυχία που σημείωσε ο συνδυασμός αποτελεί για μας τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερη τιμή και ικανοποίηση. Δεν θα μας ακούσετε όμως να υπερηφανευόμαστε γι’ αυτή και δεν στεκόμαστε σε αυτή. Οι δύσκολοι καιροί που όλοι βιώνουμε, απαιτούν από μας εγρήγορση, δράση, ικανότητες, δυναμισμό και διεκδικήσεις. Τα προβλήματα είναι μπροστά μας και απέναντι σε κάθε οικογένεια, σε κάθε επαγγελματία, εργαζόμενο και άνεργο, και όλοι οι πολίτες περιμένουν από εμάς να αντιδράσουμε και να προσφέρουμε λύσεις άμεσα.
Γι’ αυτό και δεν θα μας δείτε να επαναπαυόμαστε και να συμβιβαζόμαστε.
Υπόσχεσή μας να μην σταματήσουμε ποτέ να διεκδικούμε.
Δέσμευσή μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σας.
Εξαρχής, ξεκινήσαμε έναν αγώνα καθαρό και τίμιο, που βασίστηκε εξ ολοκλήρου στη διάθεση προσφοράς στους συμπολίτες μας και στο πνεύμα συνεργασίας και μαχητικότητας που μας διακατέχει.
Σήμερα, μετά από την δική σας εντολή, ο αγώνας αυτός για την ανάπτυξη της Μακεδονίας μας και του νομού Κιλκίς, ενδυναμώνεται και αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Στόχος μας παραμένει η πρόοδος του τόπου, αλλά ταυτόχρονα και η εμφύσηση της ελπίδας και της προοπτικής στο ανθρώπινο δυναμικό του.
Αναφορικά με το εκλογικό αποτέλεσμα που καταγράφηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, τόσο ο ίδιος, όσο και τα εκλεγμένα και μη μέλη του συνδυασμού, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας τον συνδυασμό μας πρώτο σε ψήφους σε ολόκληρη την Κεντρική Μακεδονία με 57,29%. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε, ότι εμείς βρισκόμαστε εδώ για όλους τους Κιλκισιώτες, ανεξαρτήτως προτιμήσεων και κομμάτων.
Επιδίωξή μας είναι να επιφέρουμε, αυτό που ζητά τώρα ο ελληνικός λαός και που διεμήνυσε τόσο ηχηρά μέσω της αποχής του από την εκλογική διαδικασία. Την αλλαγή λειτουργίας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Και πιστεύουμε ότι μπορούμε να την επιτύχουμε μαζί, ενωμένοι, χωρίς αποκλεισμούς, με υπευθυνότητα και «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και το νομό Κιλκίς.