Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:05:04 μμ
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 11:50

Γόνιμος διάλογος στον απολογισμό της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Δύο και πλέον ώρες στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ν Δ Ν ΚΙΛΚΙΣ, στη διάρκεια της διευρυμένης τακτικής συνεδρίασης μας, διεξήχθη ένας γόνιμος διάλογος με αφορμή των απολογισμό των δύο τελευταίων ετών από την ανανέωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου ως προέδρου  της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν. Κιλκίς.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΔΕΕΠ,  τα μέλη του κόμματος, τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ ΚΙΛΚΙΣ και ΠΑΙΟΝΙΑΣ, κ. Τοπαλίδη και Γκουραμάνη, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ κ. Σωτηριάδη, τα μέλη της Πολιτικής μας Επιτροπής κ. Τρεντζίδη Ανδρέα και Κυριάκο Σωτηριάδη. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον π. Υπουργό, Αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή του νομού μας κ. Γεωργαντά για την άψογη συνεργασία που έχουμε, αποδεικνύοντάς την και με την παρουσία του στη συνεδρίασή μας.

Ζητήθηκε και μας ενημέρωσε μετά τον απολογισμό μου, για θέματα που απασχολούν το νόμο μας: Δρόμος Κιλκίς Θεσσαλονίκης, ΠΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, Δικαστικό Μέγαρο, Νοσοκομείο Κιλκίς, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Γηροκομείο Κιλκίς. Θέματα που θα συζητηθούν και στην Νομαρχιακή μας Συνέλευση, όταν την προσδιορίσει η Γραμματεία Οργανωτικού  παρουσία όλου του κομματικού μηχανισμού και με την συμμετοχή των πολιτευτών του κόμματος μας.

Συνεχίζουμε με Ενότητα και αποφασιστικότητα για το καλό του Ν. Κιλκίς, για την μεγάλη Πατριωτική μας Παράταξη, τον πρόεδρο μας και Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μηνάς Παπαδόπουλος

Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Ν.Δ.