Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 3:28:02 μμ
Κυριακή, 19 Μαϊος 2024 22:44

Κασσελάκης από Κιλκίς: Πατριωτική η Συμφωνία των Πρεσπών

Στο Κιλκίς βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Μαΐου 2024 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Στέφανος Κασσελάκης, μοιράζοντας selfies, αγκαλιές, χειραψίες και χαμόγελα με τους κιλκισιώτες, περιοδεύοντας στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου και μέσα στην κεντρική αγορά, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά και τα στελέχη της Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπέγραψε και καπέλα της ΝΔ στο εκλογικό της κέντρο!

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κιλκίς, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε:

«Πριν από ένα χρόνο, εδώ από το Κιλκίς, είχα βγάλει ένα βίντεο μήνυμα σχετικά με τον πατριωτισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών. Έναν πατριωτισμό, ο οποίος τώρα φαίνεται ξεκάθαρα στη χώρα μας ότι ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος, από τη στιγμή που η ΝΔ έχει ένα μπερδεμένο μήνυμα με πολλές κωλοτούμπες και απλά κρίμα που δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι καπηλεύτηκε αυτό το ζήτημα και τώρα πληρώνει την κωλυσιεργία της».

Έχοντας δίπλα τον κ. Παππά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον χαρακτήρισε «καλό βουλευτή, που εργάζεται σκληρά για τον τόπο του».

Ο βουλευτής Κιλκίς ευχαρίστησε τον κ. Κασσελάκη για το ότι βρίσκεται για δεύτερη φορά στο νομό Κιλκίς, τονίζοντας πως «δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την περιφέρεια» και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον κ. Κασσελάκη και το δυναμικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι το μοναδικό που συγκροτήθηκα από τη βάση.

Πολυμέσα