Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023, 2:20:50 πμ
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:15

ΚΙΛΤΙΔΗΣ: Υποδομές στην υπηρεσία του αγρότη

Τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «Δήμητρα», στο πρώην ΚΕΓΕ Κιλκίς, επιθεώρησε το περασμένο Σάββατο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπ. βουλευτής ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τον επιστημονικό του συνεργάτη κ. Κώστα Παπαδόπουλο. Οι εργασίες ανακαίνισης του έργου έχουν ολοκληρωθεί με χρηματοδότηση 1.167.445ευρώ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  και το κτήριο έχει παραδοθεί προς αξιοποίηση στην υπηρεσία του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «Δήμητρα».
Στη συνέχεια, ο κ. Κιλτίδης επισκέφθηκε το νέο Περιφερειακό Γραφείο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε, που συστάθηκε στο νομό μας με απόφασή του, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα και αποτελεσματικότερα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του νομού.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων εξέφρασε την ικανοποίησή του διότι δύο σημαντικά έργα  υποδομής για τον αγροτικό τομέα στο νομό μας έχουν ολοκληρωθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και τόνισε ότι οι νέες δομές που έχουν δημιουργηθεί, υπηρετούν στην πράξη το συμφέρον του αγροτικού μας  πληθυσμού.