Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 4:33:21 μμ
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 16:01

Λιάρτση : «Προχωράμε για τη νίκη»

liartsi


«Σταθερά προς τη νίκη οδεύει για το δεύτερο εκλογικό γύρο ο Δημοτικός Συνδυασμός ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ με υποψήφια Δήμαρχο την Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού. Αυτή την εβδομάδα η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας έχει πυκνώσει τις επαφές της με τους δημότες επισκεπτόμενη με στελέχη της Δημοτικής της Παράταξης τις πόλεις και το σύνολο των οικισμών του Δήμου Παιονίας.
Στις συνομιλίες της με τους δημότες η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου αναφέρεται στις θέσεις του Δημοτικού Συνδυασμού για τη διοικητική οργάνωση και την ανάπτυξη του νέου Δήμου ενώ από την πλευρά τους οι δημότες είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον τόπο τους ανοδική πορεία με μια ισχυρή Δημοτική Διοίκηση  υπερψηφίζοντας τη δεύτερη Κυριακή το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’.’
Η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας ζητά από όλους να είναι  ενωμένοι, αλληλέγγυοι  και να συνδράμουν στην ομαλότητα του εκλογικού κλίματος. Απευθύνει δε έκκληση σε όλους όσοι απείχαν την προηγούμενη Κυριακή να προσέλθουν στην κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι η συμμετοχή είναι ο θεμέλιος λίθος της δημοκρατίας και  δεν πρέπει να επιτρέψουν στον εαυτό τους να αποφασίζουν αύριο για αυτούς χωρίς αυτούς   ‘’Εμείς, δηλώνει η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας όπως κατ΄ επανάληψη έχουμε τονίσει, πορευόμαστε με ομοψυχία στον αγώνα μας για να ενώσουμε τις πόλεις και τους οικισμούς, για να ενώσουμε όλους τους δημότες της Παιονίας με τις θέσεις μας, με διάλογο, με συνεργασία. Είμαστε βέβαιοι ότι και οι δημότες της Παιονίας, με γνώση και ώριμη κρίση θα δώσουν την οριστική απάντησή τους την Κυριακή, με την απόφασή τους να αναδείξουν στο προσκήνιο τις δυνάμεις της ενότητας, του ήθους και της εντιμότητας. Ενωμένοι κερδίζουμε το μέλλον του τόπου μας, ενωμένοι κερδίζουμε το μέλλον της Παιονίας’’.