Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020, 4:34:40 πμ
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2011 22:06

Με τις ευλογίες της Ν.Δ. ο Στ. Χατζηγεωργιάδης. Αδαμόπουλος: " Κατέρχομαι ανεξάρτητος"

Συντάκτης:
xatzigeorgiadis
Στις εκλογές του προσεχούς Δεκεμβρίου για ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς δυο είναι τα σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά.
Α. Η συντριπτική υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας στον χώρο των εμποροεπαγγελματιών και
Β. Η πολιτική διείσδυση του νυν προέδρου Παύλου Τονικίδη, που ανήκει πολιτικά στο ΠΑΣΟΚ, στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι και ο λόγος για τον οποίο συγκεντρώθηκαν  την Τετάρτη στα γραφεία της Ν.Δ. τα μέλη της ΝΟΔΕ υπό τον πρόεδρο Δημ.  Ιωακειμίδη, ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο δικηγόρος – πολιτευτής του κόμματος Γιώργος Γεωργαντάς και  στελέχη του επιμελητηριακού χώρου.
Στη κομματική σύσκεψη αναλύθηκε η παραπάνω κατάσταση, τονίστηκαν τα δυο παραπάνω πολιτικά χαρακτηριστικά και οι ιδιαιτερότητες των εκλογών του Δεκεμβρίου  και εκφράστηκε η ανάγκη συσπείρωσης  στο υπό συγκρότηση συνδυασμό του κ. Σταύρου Χατζηγεωργιάδη, τον οποίο και επισήμως στηρίζει η Ν.Δ.
Πάντως είτε από αστοχία των διοργανωτών, είτε από αδυναμία «ανάγνωσης» των ιδιαίτερων συνθηκών των εκλογών, δεν προσκλήθηκε στη σύσκεψη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πολυκάστρου Γιάννης Αδαμόπουλος και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου, παρότι ήταν γνωστό πως ενδιαφέρεται και το ενδιαφέρον αυτό καταγράφηκε από τον ίδιο στη θερινή σύσκεψη της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς, παρουσία μάλιστα περιφερειακών στελεχών του κόμματος. Η παράλειψη αυτή προκάλεσε ήδη μια σοβαρή παρενέργεια. Ο κ. Γιάννης Αδαμόπουλος εμφανώς χολωμένος από την απαξιωτική, όπως εκτιμά ο ίδιος,  στάση της ηγεσίας της ΝΟΔΕ στο Κιλκίς, δηλώνει ότι κατέρχεται ανεξάρτητος υποψήφιος στις εκλογές και δεν συνδέει πλέον τη στάση του με τις αποφάσεις της τοπικής κομματικής ηγεσίας.