Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, 6:17:50 πμ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 20:09

Με τον Θανάση Λαπόρδα ο Δημήτρης Κουλίνας

lapordas


Ισχυροποιείται και μπαίνει με φιλοδοξίες στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου ο συνδυασμός του κ. Θανάση Λαπόρδα, καθώς πέραν της αυτοτελούς δυναμικής που ανέπτυξε τις τελευταίες ημέρες συμπαρατάχθηκαν μαζί του ο πρώην Δήμαρχος Πολυκάστρου Δ. Κουλίνας και σχεδόν όλα τα στελέχη του.
Η εξέλιξη αυτή που επισημοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής με απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των στελεχών του συνδυασμού Κουλίνα, προδιαγράφηκε από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας όταν ο κ. Κουλίνας μπροστά στην πολυδιάσπαση του χώρου και χάριν της ενότητας και της συγκρότησης πανίσχυρου συνδυασμού, με δήλωσή του και στην εφημερίδα μας, προδιέγραψε την έναρξη των διαβουλεύσεων και άφησε την τελική απόφαση στα στελέχη του.
Την Κυριακή, περίπου 500 στελέχη του συνδυασμού του με επιφύλαξη μόνο 4-5 στελεχών αποφάσισαν να συμπαραταχθούν με τον κ. Θανάση Λαπόρδα.
Η εκλεκτική συγγένεια άλλωστε των δυο επικεφαλής και των συνδυασμών τους ήταν φανερή εξαρχής ιδιαίτερα  κατά τη συγκρότηση των συνδυασμών τους.
Ισχυρός όσο ποτέ πλέον ο κ. Λαπόρδας μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών και το Σάββατο στο Πολύκαστρο οργανώνει εκδήλωση όπου θα εξαγγείλει την προγραμματική του διακήρυξη, ενώ θα παρουσιάσει και τμήμα του συνδυασμού του.