Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024, 11:41:42 μμ
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2011 15:24

Μήνυμα για αγώνες η φετινή Πρωτομαγιά

dimokratiki_aristera
«Η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους Έλληνες εργαζόμενους σε πλήρη απόγνωση», αναφέρει σε μήνυμά της η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της Δημοκρατικής Αριστεράς. «Η συνεχιζόμενη επίθεση κατά της μισθωτής εργασίας, που εκδηλώνεται είτε με την κατάργηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, είτε με την επιβολή νέων έμμεσων φόρων, είτε με νέες περικοπές μισθών και συντάξεων έχουν φέρει τον εργαζόμενο της χώρας μας σε κατάσταση πανικού.
Τα πρόσθετα μέτρα που επέρχονται και αφορούν σε περικοπές επιδομάτων χαμηλόμισθων και συνταξιούχων δείχνουν καθαρά τη διάθεση των σήμερα κρατούντων να μη σεβαστούν ούτε τα τελευταία ψήγματα κοινωνικού κράτους που έχουν απομείνει.
Η ανακοινωθείσα ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των έμμεσων φόρων θα πλήξει κύρια τα μεσαία και χαμηλότερα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σταθερά υποστηρίζει ότι η τροχιά που ακολουθεί σήμερα η χώρα οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε απάνθρωπες και ετεροβαρείς οικονομικές θυσίες χωρίς ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σταθερά για την ανατροπή αυτής της αδιέξοδης κυβερνητικής λογικής που οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας, στην ύφεση και στην αποδιάρθρωση της ελληνικής κοινωνίας.
Η φετινή Πρωτομαγιά δίνει σε όλους μας το μήνυμα του αγώνα για την ανατροπή της σημερινής ζοφερής κατάστασης».