Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 8:33:50 μμ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 14:13

Ο Ανδρέας Τρεντζίδης Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας

Ο κιλκισιώτης Ανδρέας Τρεντζίδης ορίσθηκε Αντιπρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας από την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη και θα έχει στην ευθύνη του τον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς.

 

Στην ευχαριστήρια δήλωσή του ο κ. Τρεντζίδης αναφέρει:

«Με την παρούσα, επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και προσωπικά την Υπουργό κα. Σοφία Ζαχαράκη για την ανάληψη των καθηκόντων του Αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρόταση που μου έγινε υπήρξε ιδιαιτέρως τιμητική και η αποδοχή της εκ μέρους μου, είναι πράξη ευθύνης. Θέλω να διαβεβαιώσω την ηγεσία του Υπουργείου, τη Διοίκηση του Κέντρου και όλο το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τις Δομές του Κέντρου πως θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων και την ενίσχυση του πολυδιάστατου έργου που επιτελεί το Κέντρο και για να ανταποκριθώ σε όλες τις προσδοκίες.

Θα εργαστούμε για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας όπως και για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για τον υπερσύγχρονο Οίκο Ευγηρίας στο Κιλκίς, ο οποίος θα αναβαθμίσει περισσότερο την ποιότητα φιλοξενίας και περίθαλψης των πολιτών». 

Ανδρέας Τρεντζίδης

Αντιπρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας