Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2023, 6:39:28 μμ
Κυριακή, 27 Αυγούστου 2023 19:52

Ο Στ. Κασσελάκης υπερασπίζεται τη Συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας στην παραλία της Δοϊράνης - BINTEO

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που δραστηροποιείται στην ναυτιλία, Αμερικανοτραφής, πολύγλωσσος και μόλις 35 ετών είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη τις τελικές του αποφάσεις για το εάν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την παρουσίαση της πολιτικής του πλατφόρμας «ΣΥ.ΡΙΖ.Ανασυγκρότηση τώρα», η οποία προκάλεσε έκπληξη. 

 

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Κασελάκης φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, περιοδεύοντας στο νομό.

Οι δυο πολιτικοί βρέθηκαν και στην Δοϊράνη, με τον κ. Κασσελάκη να δημοσιοποιεί βίντεο, από την προβλήτα της λίμνης, υπερασπιζόμενος την Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ:

«Εδώ, στην άκρη της λίμνης Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, έχω κάποιες σκέψεις να μοιραστώ μαζί σας: Για το ποιος είναι σήμερα πατριώτης. Για το τι είναι εθνικό.
Και για το πώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε αυτή η χώρα, που όλοι οι συμμαθητές μου στην Αμερική την έλεγαν «Macedonia», να αλλάξει όνομα και σύμβολα».

Πολυμέσα