Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, 2:30:46 μμ
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 20:20

#Οδοιπορικό_Κιλκίς: Συγκέντρωση Στέφανου Παραστατίδη στο Χωρύγι

Το #Οδοιπορικό_Κιλκίς συνεχίστηκε κι αυτή την εβδομάδα. Η ιδέα των ανοιχτών ομιλιών, συζητήσεων και επαφών με τους πολίτες του νομού Κιλκίς, σε θέματα πολιτικού ενδιαφέροντος αλλά και τοπικού, υλοποιείται σταδιακά περιοχή-περιοχή, χωριό-χωριό.  Μέσα από αυτή τη διαρκή διάδραση βάζουμε νέες ιδέες στο δημόσιο διάλογο, μιλάμε πολιτικά, τολμούμε ιδεολογικά.

 

Στο πλαίσιο λοιπόν του οδοιπορικού, ο Βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης επισκέφτηκε, το απόγευμα της Παρασκευής 17/11/23, το Xωρύγι. Η συνάντηση έγινε σε πολύ ωραίο και φιλόξενο κλίμα σε καφέ του χωριού. Αναφέρθηκε, αρχικά, στην εξέγερση του Πολυτεχνείου που είναι πλέον ένα σύμβολο συλλογικής εποποιίας, το οποίο διαπαιδαγωγεί στα ιδανικά της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Συμμετοχής και της Ευθύνης. Στη συνέχεια, παρουσίασε και έθεσε σε συζήτηση τρέχοντα πολιτικά και τοπικά ζητήματα. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση όπου μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο καταγράφηκαν οι προβληματισμοί, αναδείχθηκαν προβλήματα, έγιναν προτάσεις, ακούστηκαν θέσεις και απόψεις.

 Ο σκοπός είναι και παραμένει η επίσκεψη σε όλο τον Νομό Κιλκίς, και μάλιστα σε μετεκλογικό χρόνο, κάνοντας την αλλαγή παραδείγματος, πράξη. Η ατζέντα θα ανανεώνεται συνεχώς και το πολιτικό ταξίδι θα προχωράει, αναδεικνύοντας την αξία της πολιτικής και τη χρησιμότητα του διαλόγου.