Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 4:23:08 μμ
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2007 10:59

Ονούφριος Τσαβδαρίδης :«Είμαι παρών»

«Είναι ενθαρρυντικό για την χώρα μας, πως ο ελληνικός λαός έδειξε εμπιστοσύνη στη Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, για να συνεχίσει το κυβερνητικό του έργο, εντείνοντας τους ρυθμούς, δείχνοντας μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζοντας τις αναγκαίες για τον τόπο μεταρρυθμίσεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης.


«Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ τους βουλευτές του Νομού μας, για την εκλογή τους. Εύχομαι ολόψυχα να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών του Κιλκίς  για ανάπτυξη και προκοπή του Νομού μας.
Η προσπάθεια και η μάχη για το καλό του τόπου μας και τα συμφέροντα των πολιτών, πρέπει να είναι συνεχής, συστηματική και ορθά σχεδιασμένη.
Προσωπικά, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της ηγεσίας του κόμματος, για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του Νομού και έδωσα τη μάχη, με ήθος και αξιοπρέπεια, για το καλό της παράταξης αλλά πάνω από όλα για το καλό όλων των πολιτών.
Ευχαριστώ θερμά όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όσους στήριξαν την προσπάθεια του Κώστα Καραμανλή.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν στο πλευρό μου και συμμερίστηκαν το όραμα και τις ελπίδες μου για ανάπτυξη του τόπου μας.
Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρών, με ενεργή δράση στα πολιτικά δρώμενα, από οποιαδήποτε θέση κι αν μου ζητηθεί, τόσο από την παράταξη όσο και από τους πολίτες του Νομού μας».