espa pkm

Τρίτη, 21 Απριλίου 2026, 6:39:32 μμ

Πολιτική

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, θα βρίσκεται, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στην Έδεσσα, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης και της ευρύτερης περιοχής από τον οθωμανικό ζυγό.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο Υφυπουργός θα κάνει δηλώσεις στα περιφερειακά ΜΜΕ.

Η Θρακική εστία Κιλκίς, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του Ομίλου Ιστορίας και Πολιτισμού Κιλκίς, σας προσκαλεί την Παρασκευή 25/10/2019 μ.μ, στην Αυστρο-ελληνικη Καπναποθήκη στην ομιλία με θέμα: Μικρασιατική Καταστροφή - Έλληνες του ξεριζωμού της Θράκης, με ομιλητή τον συγγραφέα Γιώργο Μάνο.

Για να θυμούνται η παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι την Ιστορία του τόπου μας.

Σημεία ομιλίας Γιώργου Φραγγίδη, Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής κατά τη συζήτηση του νομοσχέδιου του Υπ. Υγείας «Σύσταση Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ρυθμίσεις για τα προϊόντα καπνού και άλλα ζητήματα του Υπουργείου Υγείας»:

Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 21:39

Στο πλευρό της Sharareh Khademi η Ειρήνη Αγαθοπούλου

Συντάκτης:

Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς κ. Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου παρευρέθηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019, στον Άρειο Πάγο στην εκδίκαση της υπόθεσης της Sharareh Khademi. Το ελληνικό δικαστήριο τον Σεπτέμβρη αποφάσισε πρωτόδικα την έκδοσή της στο Ιράν, μετά από ένταλμα της Ιnterpol, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε ο άντρας της εις βάρος της, για ‘‘αρπαγή ανηλίκου’’, δηλαδή της κόρης της και για την πλαστογραφία του διαβατηρίου της.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 10:00

Ειδομένη... ο «παιδικός» σταθμός της ζωής μας

Συντάκτης:

Το τηλέφωνο χτυπάει. Είναι η Ειρήνη, η φίλη μου που θα μας φέρει στην πόλη. Θα μου πει τα νέα του χωριού που επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο.

- Τι κάνεις, πως τα πήγες στο πρώτο συμβούλιο του χωριού που είχες άγχος;

- Καλά, Γεωργία μου. Πήγε καλά. Μάλιστα καταλήξαμε σε ομοφωνία, θα έλεγα. Πήραμε και αποφάσεις αλλαγής.

“Το αίτημα για νέο Νοσοκομείο είναι ώριμο και ξεκίνησα ήδη τη διεκδίκησή του”.
Περισσότερο σαφής δεν θα μπορούσε να γίνει ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο οποίος σε ομιλία του ενώπιον της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς επιβεβαίωσε πλήρως όσα πριν λίγες εβδομάδες αποκάλυψαν ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ περί ανάληψης πρωτοβουλιών εκ μέρους του κ. Γεωργαντά για την κατασκεή νέου Νοσοκομείου.

Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβουνιωτών, ο οποίος μετά το μεγάλο Συναπάντημα που οργάνωσε τον Αύγουστο, προχώρησε και στην καθιερωμένη Γιορτή Τρίτης Ηλικίας.
Έχοντας για σύμμαχο το ζεστό ήλιο του φθινοπώρου, η διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου οργάνωσαν μια όμορφη εκδήλωση με τιμώμενα πρόσωπα τους ηλικιωμένους του χωριού.

Στην σκιά των μοναδικών Αγραφιώτικων δασών που έζησε η Νύμφη Χρυσοπέλεια για να προστατεύει τα έλατα στο Φράγμα του ποταμού Ταυρωπού περπάτησαν εκατό μέλη και φίλοι του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών.

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, εκπροσώπησε, σήμερα, τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Kυβέρνηση στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τον εορτασμό του Μακεδονικού Αγώνα.

Σε εστία εσωτερικής αναταραχής μεταλλάχθηκε, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, το θέμα που ανέκυψε με την ερώτηση-διαμαρτυρία του δημοτικού συμβούλου επικεφαλής του συνδυασμού "Συμμετέχω", Δημήτρης Αγαθόπουλου σε συνεδρίαση του Δημ Συμβουλίου Κιλκίς περί αποκλεισμού των μαθητών του ν. Κιλκίς από το πρόγραμμα των δωρεάν σχολικών γευμάτων.