espa pkm

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026, 2:10:49 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 21:54

Ανακαλύπτουμε τα συναισθήματά μας στο ΚΔΑΠ Kinesis

Συντάκτης:

Τα συναισθήματα και τα τοπικά καιρικά φαινόμενα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης αυτή την εβδομάδα στις δύο δομές του ΚΔΑΠ Kinesis, Kinesis for kids και Kinesis for juniors. Τα συναισθήματα είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής και επηρεάζουν βαθύτατα τη συμπεριφορά μας. Αυτό αποτέλεσε ένα από τα θέματα που μας ενέπνευσαν αυτή την εβδομάδα καθώς αναρωτηθήκαμε πως μπορούμε να καταλάβουμε τα συναισθήματά μας και πως μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Γι' αυτό και αναζητήσαμε λύσεις στις απορίες που μας δημιουργήθηκαν μέσα στους μύθους, στις ταινίες αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκ

Αν νόμιζαν την πατρίδα μας σπίτι τους οι κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι βουλευτές δεν θα διέπρατταν “τραύμα” στη σάρκα της Μακεδονίας,κυρώνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δυστυχώς οι γείτονες μας, πήραν, έκλεψαν, τους χαρίστηκε όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας, ιστορία, όνομα, ταυτότητα και απέκτησαν ένα πολύ βαρύ brande name, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παραστατίδη, οι οποίες αντανακλούν, με όρους «οικογενειακής ευθύνης» και στο γιο του Στέφανο, ως υποψήφιο με το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τα φυλλάδια που σκορπίστηκαν στο παζάρι του Κιλκίς και μέσω των social media!