Πολιτική
Υποκατηγορίες
Στις δίδυμες Καπναποθήκες ο υφυπουργός Πολιτισμού
Συντάκτης: Eidisis.grTο συγκρότημα των δίδυμων Καπναποθηκών επισκέφθηκε μετά τα εγκαίνια της έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Στρατής.
Ο κ. Στρατής ενημερώθηκε πριν την επίσκεψη του στο Κιλκίς για την ύπαρξη του κτηριακού αυτού συγκροτήματος στο κέντρο της πόλης και στις δυνατότητες αξιοποίησής του ως έναν πολυχώρο πολιτισμού, όπου θα μπορούσε να βρει στέγη και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, που εδώ και τέσσερα χρόνια λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη.
Σε κλίμα χαράς η Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στη Γουμένισσα
Συντάκτης: Eidisis.grΗ γιορτή της Ηλικίας Τρίτης που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου.
Μάγεψε το φιλόμουσο κοινό των Σερρών η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στην χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο ιστορικός Όμιλος «ΟΡΦΕΑΣ» Σερρών, η δράση του οποίου χρονολογείται από το 1905.
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, στην ιδιόκτητη αίθουσα του συλλόγου.
“Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" στην Τέχνη Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ πρώτη αυλαία έπεσε για την παράσταση “Ποιός ανακάλυψε την Αμερική” που παρουσίασαν τα μέλη της θεατρικής σκηνής της Τέχνης υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη της Παύλου Δανελάτου, μια παράσταση που εισέπραξε όχι μόνο το χειροκρότημα αλλά και την συγκίνηση των θεατών.
Το θέμα απλό και καθημερινό, κατάφεραν όμως όλοι οι συντελεστές να οδηγήσουν τους θεατές σε μία αίσθηση οικειότητας σε σχέση με ότι συνέβαινε στη σκηνή. Άλλοτε προσεγγίζοντας τους με τρόπο κωμικό, άλλοτε με σκεπτικισμό και άλλοτε με συγκίνηση, υπήρξαν σε σημεία καθηλωτικοί και με ανατομική εμβάθυνση στο κείμενο της Χρύσας Σπηλιώτη.
Μια υπέροχη εμπειρία μοιραστήκαμε με τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς και την εκπαιδευτικό και σκηνοθέτιδα τους, Ελένη Λιαρετίδου, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης της πόλης για τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με τίτλο “Αρχαιολογία εν καιρώ πολέμου στο Κιλκίς-από τα χαρακώματα των μαχών στα σκάμματα των ανασκαφών”.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Ευάγγελος Μεϊμαράκης την Τετάρτη στην Παιονία
Συντάκτης: Eidisis.grΗ ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς μετέφερε στον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη πρόσκληση της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Παιονίας για να παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της στο Πολύκαστρο.
Στην ΤΕΧΝΗ οι “Παράλληλοι Κόσμοι” του Αλέξανδρου Αντωνιάδη--
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. Τέχνη σας καλεί στα εγκαίνια της έκθεσης έργων ζωγραφικής του Κιλκισιώτη εικαστικού, Αλέξανδρου Αντωνιάδη, με τίτλο “Παράλληλοι Κόσμοι”
την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:30 στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης.