Πολιτική
Υποκατηγορίες
Γιώργος Αναστασιάδης: Νέο πρόσωπο, βέβαιος υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. και εκ των πρωταγωνιστών της επικείμενης εκλογικής μάχης
Συντάκτης: Eidisis.grΠαρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρώτος στην λίστα των υποψηφίων, δοθέντος ότι ακολουθείται αλφαβητική σειρά, θα είναι το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Γιώργος Αναστασιάδης.
“Ποιος ανακάλυψε την Αμερική" της Χρύσας Σπηλιώτη στην ΤΕΧΝΗ
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς σας καλούν να παρακολουθήσετε την παράσταση της Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης “ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ” της Χρύσας Σπηλιώτη, το Σάββατο και Κυριακή 3,4, 10 και 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 9 το βράδυ στο θεατράκι της Τέχνης.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΣύριζα Κιλκίς: Μηδενική η συμμετοχή πλέον στα γενόσημα φάρμακα
Συντάκτης: Eidisis.grΕίναι πλέον γεγονός ότι οι χρόνια πάσχοντες, που θα επιλέγουν γενόσημα, δεν θα πληρώνουν τίποτα για τα φάρμακά τους στο φαρμακείο.
Στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης έχει ήδη εφαρμοστεί από χθες (Δευτέρα, 22/10/2018) το μεσημέρι η μηδενική συμμετοχή στα γενόσημα φάρμακα.
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠόσο ευλογημένη μπορεί να νοιώθει η Τέχνη όταν οι φίλοι της στέκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν όχι μόνο με την παρουσία τους αλλά και τις δεξιότητες τους; Σε αυτούς τους φίλους ανήκει και η Σοράγια Σημαντήρη, που δημιούργησε, ειδικά για την τέχνη, πανέμορφα χειροποίητα σκουλαρίκια με υπέροχα σχέδια και χρώματα, όλα δουλεμένα με αγάπη και φαντασία προσφέροντας το αντίτιμο τους για την κάλυψη των αναγκών της τέχνης!
Θεατρικός Μήνας στις Μουριές με τρεις ποντιακές κωμωδίες
Συντάκτης: Eidisis.grΤον επιτυχημένο θεσμό του «Θεατρικού Μήνα» συνεχίζει και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σ.Σ. Μουριών «ΤΟ ΜΠΕΛΛΕΣ», με τρεις θεατρικές παραστάσεις-ποντιακές κωμωδίες, σε σκηνοθεσία Γιάννη Γεωργιάδη.
Την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα και της απελευθέρωσής της τίμησε η Αξιούπολη
Συντάκτης: Eidisis.grΚυριακή 21 Οκτωβρίου και η Αξιούπολη τίμησε τον Μακεδονικό αγώνα και την απελευθέρωση της από τον οθωμανικό ζυγό.Με μια λιτή και σεμνή τελετή τίμησε τον Μακεδονικό αγώνα και για πρώτη φορά την απελευθέρωση των κατοίκων της από την Οθωμανική κυριαρχία 460 χρόνων (23-10-1912).