espa pkm

Τρίτη, 28 Απριλίου 2026, 2:49:27 μμ

Πολιτική

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς  στοχεύοντας στη  γνωριμία του κοινού με την αρχαία πολιτεία του Παλατιανού διοργανώνει την Τετάρτη  12 Σεπτεμβρίου 2018, 19.30 στον Αρχαιολογικό Χώρο και σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, το Καλλιτεχνικό- Πολιτιστικό Σύνολο «Πόλις» και τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Ν. Κιλκίς «Π. Μουλλάς»,  μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα φεγγάρια που αγαπήσαμε, με τίτλο: «Μελωδική βραδιά στην  αρχαία πολιτεία στο Παλατιανό  Κιλκίς»

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 23:28

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εμποροπανήγυρης Κιλκίς

Συντάκτης:

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018
19:15 Επί της 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ
(οδός Πόντου μέχρι πλατεία Λατσιών)
“Μακεδονία Ξακουστή...”
Λαογραφικά χορευτικά δρώμενα από Συλλόγους της πόλης.

Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 23:25

Οι Παίονες ενθουσίασαν και στα “Ποζαρίτικα”

Συντάκτης:

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', καλεσμένο από τον τοπικό Σύλλογο Λουτρακίου Αλμωπίας, εμφανίστηκε στα 20α Ποζαρίτικα.
- Η αποστολή ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα για τα όμορφα και γραφικά λουτρά του Πόζαρ, όπου είχε την ευκαιρία πριν την παράσταση, να γνωρίσουν το όμορφο χωριό, πίνοντας καφέ και περνώντας ένα ευχάριστο απογευματινό.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Κυριακή, 02 Σεπτεμβρίου 2018 21:05

Η βιβλιοφιλία αποτελεί δημόσια αρετή στην Αξιούπολη

Συντάκτης:

Στα πλαίσια των 40ων Αξιουπολίτικων πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης "Δημήτρη Οικονόμου", η απονομή βραβείων "Αννα Οικονόμου" στους βιβλιόφιλους, με διοργανωτή το Σύλλογο Γραμμάτων και Τεχνών Αξιούπολης.
Είναι μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις πολιτισμού στο νομό και η μοναδική αυτού του είδους, η οποία και αποκρυσταλλώνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης με τη διαρκεί στήριξη του Δημήτρη και της Αννας Οικονόμου, που δημιούργησαν αυτόν τον φάρο γραμμάτων και πολιτισμού στην είσοδο της πόλης της Αξιούπολης.

Σπεύσατε οι ενδιαφερόμενοι και στο ν. Κιλκίς: Το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ότι η οι ενδιαφερόμενοι για μια θέση στα ψηφοδέλτιά του πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους και φυσικά θα ακολουθήσει αξιολόγηση και επιλογή από τα αρμόδια όργανά του.
Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Κανονικά κι αν επαληθεύονταν η δέσμευση Κοντονή από πέρυσι τον Σεπτέμβριο το Δικαστικό Μέγαρο έπρεπε να λειτουργεί στο τετραόροφο κτήριο της Μητρόπολης Κιλκίς, πρώην εκκλησιαστικό Λύκειο Κιλκίς. Επειδή όμως η κανονικότητα αποτελεί ζητούμενο για την χώρα, το εν πολλαίς ταλαιπωρίαις περιπεσόν Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς αποτελεί ακόμα ζητούμενο. και για να γίνουμε σαφέστεροι: ακόμα δεν έχει υπογραφεί η μίσθωση του κτηρίου από το Δημόσιο.