espa pkm

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026, 1:39:18 μμ

Πολιτική

Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας επισκέφτηκε το Δήμο Παιονίας, όπου παρέστη σε σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για θέματα που άπτονται της διαχείρισης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών της Νέας Καβάλας.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν πέραν του Δημάρχου και του κ. Κλάπα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας Κ. Μεμετζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς Τρ. Ναλμπάντης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Παιονίας κ. Αναστασιάδης, ο Συντονιστής του Κέντρου Φιλοξενίας Ν. Καβάλας-εκδότης Γ. Περπερίδης και ο Ταγματάρχης Εφοδιασμού κ. Γιωτίκας.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 21:31

Στον Ανδρέα Βεργίδη η ηγεσία της ΝΟΔΕ Κιλκίς

Συντάκτης:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της ΝΟΔΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Στέργιο Καββαδόπουλο.
Στη συνάντηση ήταν παρών ο κ. Ανδρέας Δρεντσίδης Τομεάρχης του κόμματος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τις δεκατρείς μακεδονικές πόλεις στις οποίες θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις την επόμενη Τετάρτη ανακοίνωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις εξής πόλεις: Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα και Κατερίνη. Το ακριβές σημείο που θα συγκεντρωθούν οι πολίτες σε κάθε πόλη θα ανακοινωθεί από την οικεία δημοτική αρχή. 

Ένα σημαντικό βήμα για να ικανοποιηθεί επιτέλους ένα πάγιο αίτημα του νομού και ιδιαίτερα του Δήμου Παιονίας έγινε με την απόφαση των Θεσμών, βάσει του επικαιροποιημένου μνημονίου, που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η απόφαση αφορά κυρίως στην πολιτική διοδίων (ψηφιακά και αναλογικά) αλλά έχει και πτυχές που σχετίζονται με την κατασκευή αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Χαλάστρας-Πουκάστρου, δηλαδή στο τμήμα - καρμανιόλα του οδικού δικτύου (και) του ν. Κιλκίς.

Ξεφεύγοντας από την συνηθισμένη περιγραφή της εκδρομής μας σε πεζό λόγο συντάχθηκε από συναδέλφισσά μας, σε έμμετρη μορφή η ανασκόπηση της πολύτιμης εμπειρίας μας:
Συνταξιούχοι του Κιλκίς σε κάθε ηλικία ταξίδι εννιαήμερο πήγαν στην Ιταλία. Χάπια, μπαστούνια, αλοιφές, ματζούνια και σκονάκια πρώτα μες στις αποσκευές κι ύστερα τα ρουχάκια. Ο αρχηγός, ο υπαρχηγός, μα και τα μέλη όλα μερίμνησαν από νερά μέχρι και ταραντέλα (χορός).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς