Πολιτική
Υποκατηγορίες
Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΠέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.gr"Λαοθάλασσα" στον 12ο Διαγωνισμό Πιροσκί στην όμορφη Ευκαρπία
Συντάκτης: Eidisis.gr"Λαοθάλασσα" κατέκλυσε την πλατεία της Ευκαρπίας, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, στον 12ο Διαγωνισμό Πιροσκί, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς, που αποτελεί μια από τις πλέον πετυχημένες εκδηλώσεις τόσο λόγο της προσέλευσης του κόσμου όσο και της δημοσιότητας που έλαβε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλης της Ελλάδος.
Ερώτηση Γ. Γεωργαντά: «Καλπάζει η ιλαρά! Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς;»
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε ερώτηση με τον αρμόδιο Τομεάρχη Υγείας, Β. Οικονόμου και άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Καλπάζει η ιλαρά! Τι γίνεται στο Νοσοκομείο Κιλκίς;»
Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:
Απονομή βραβείων του 23ου Ποιητικού Διαγωνισμού της ΤΕΧΝΗΣ
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Σάββατο 26 Μαΐου 2018, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων και επαίνων στους νικητές του 23ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «Κούρος Ευρωπού». Σε ζεστό, φιλόξενο και ευχάριστο περιβάλλον έλαβε χώρα η γιορτή της ποίησης στην πόλη μας. Πολλές και ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές και της φετινής διοργάνωσης, 96 στον αριθμό ποιητές από όλα τα διαμερίσματα του ελλαδικού χώρου, που εμπιστεύθηκαν την έμπειρη κρίση της επιτροπής και απόθεσαν τον ποιητικό τους λόγο στα χέρια της.
Αγαθόπουλος: Εμβαθύνει τη Δημοκρατία και τον λαϊκό έλεγχο ο "Κλεισθένης Ι"
Συντάκτης: Eidisis.grΕκ των ιστορικών στελεχών της ανανεωτικής αριστεράς στο ν. Κιλκίς ο κ. Δημήτριος Αγαθόπουλος με ιδιαίτερη ενασχόληση στα της τοπικής αυτοδιοίκησης πρόσφατα συμμετείχε σε μια πανελλαδική ενημερωτική σύσκεψη στελεχών του κυβερνώντος κόμματος με αντικείμενο το υπό κατάθεση "Κλεισθένη 1" και τις αλλαγές που φέρνει στον χώρο της αυτοδιοίκησης.
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και κατάνυξης τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων τίμησαν την μνήμη των 353.000 θυμάτων της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με τέλεση μνημόσυνου υπέρ των αδερφών προγόνων - θυμάτων της γενοκτονίας στον Ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μέσων Αποστόλων και με ομιλία του προέδρου του Π.Σ. κ. Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη στο εντευκτήριο του Συλλόγου.
Η Νέα Καβάλα σε εύλογο χρόνο θα καταργηθεί αφού μειώνονται και οι ροές προσφύγων!
Συντάκτης: Eidisis.grΤην Τρίτη 29 Μαΐου 2018 ο Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας επισκέφτηκε το Δήμο Παιονίας, όπου παρέστη σε σύσκεψη υπό το Δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη για θέματα που άπτονται της διαχείρισης του Κέντρου Φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών της Νέας Καβάλας.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν πέραν του Δημάρχου και του κ. Κλάπα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας Κ. Μεμετζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς Τρ. Ναλμπάντης, ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Παιονίας κ. Αναστασιάδης, ο Συντονιστής του Κέντρου Φιλοξενίας Ν. Καβάλας-εκδότης Γ. Περπερίδης και ο Ταγματάρχης Εφοδιασμού κ. Γιωτίκας.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Ανδρέα Βεργίδη επισκέφθηκε ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν. Δημοκρατίας κ. Μηνάς Παπαδόπουλος συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο της ΝΟΔΕ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Στέργιο Καββαδόπουλο.
Στη συνάντηση ήταν παρών ο κ. Ανδρέας Δρεντσίδης Τομεάρχης του κόμματος της Ν.Δ. για την Κεντρική Μακεδονία.