espa pkm

Τρίτη, 19 Μαΐου 2026, 2:18:55 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 21:38

Διάλογος ουσίας με εκείνους που επιμένουν να παράγουν

Συντάκτης:

Ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής πραγματοποιήθηκε περιοδεία μελών της Συντονιστικής Νομαρχιακής Επιτροπής του Κιλκίςσε παραγωγικές μονάδες του νομού προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και να τονιστούν οι δυνατότητες ανάπτυξης με αξιοποίηση των  συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 21:19

Ο Καραγκιόζης και το μαγεμένο πουλί στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Λίγα λόγια για το έργο:  Όλοι ψάχνουν να βρουν το πουλί που κάνει τα χρυσά αβγά. Κανείς όμως δεν το έχει δει για να ξέρει πως είναι. Όσοι πάλι ψάχνοντας το είδαν γύρισαν τρομαγμένοι και δεν λένε πολλά. Ακούγοντας όλα αυτά ο Καραγκιόζης, περίεργος όπως είναι, πείθει τον Χατζηαβάτη να πάνε να ψάξουν και αυτοί για πουλί που κάνει τα χρυσά αβγά. Θα καταφέρουν να το βρουν;

Στην πλημμυρισμένη από κόσμο αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στις 5 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η  ορκωμοσία της 3ης σειράς των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών - Διασωστών, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 21:15

Μέχρι και χιόνι είδαν στην Κοζάνη

Συντάκτης:

Αξέχαστο διήμερο 10-11/2/18 στην Κοζάνη και τα Γρεβενά έζησαν πενήντα εκδρομείς του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. Επισκέφθηκαν τα ξεχωριστά Μουσεία Ιστορικό-Λαογραφικό-Φυσικής Ιστορίας Κοζάνης και Αρχαιολογικό Αιανής, ενημερώθηκαν για τον κρόκο στις εγκαταστάσεις του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κρόκου,  επισκέφθηκαν την εντυπωσιακή τοξωτή γέφυρα του Βενέτικου  στο Κηπουρειό  Γρεβενών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 20:25

Όμορφα χρόνια στο Δροσάτο

Συντάκτης:

Στις αρχές του 1970 τα μοτοποδήλατα, τα 50ράκια μηχανάκια, περίσσεψαν και στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου. Κυκλοφορούσαν αρκετές Φλορέτες (Floreta) και Ζούνταπ (Zuntapp), όπως λέγανε τις μάρκες τους. Oι περισσότεροι, χωρίς άδεια οδήγησης (δίπλωμα).
Η αρμοδιότητα ήταν στην Αστυνομία Δροσάτου, που ειδοποίησε τους χρήστες, συγκέντρωσαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ήταν υποτίθεται έτοιμοι για την εξέταση.
Συγκεντρώθηκαν λοιπόν καμιά δεκαριά και ένας ένας περνούσε στο διάδρομο του αστυνομικού τμήματος, όπου υπήρχε ένας διακοσμητικός πίνακας με τα βασικά σήματα της τροχαίας. STOP, διασταύρωση, στροφή δεξιά, στροφή αριστερά, φυλασσόμενη και μη φυλασσόμενη διάβαση τραίνου, όριο ταχύτητας 40 χιλ. και μερικά ακόμη. Συνολικά καμιά εικοσαριά.