espa pkm

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026, 7:36:14 πμ

Πολιτική

274.446 σχολικά είδη, σε 15.500 school kits, μοιράστηκαν από την «Αποστολή» σε μαθητές δημοτικών σχολείων στη πρωτεύουσα και σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδος σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τους Δήμους.

Πρωτοβουλία  να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή, υπό μορφή επίκαιρης ερώτησης τα προβλήματα εκείνα που απασχολούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους του Ν. Κιλκίς ανέλαβε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 20:47

Να κι ένας υπουργός που κράτησε το λόγο του

Συντάκτης:

Στη συνέπεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λ. Γρηγοράκου αναφέρεται η Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της αναφορικά με τα αποτελέσματα της επίσκεψης και των δεσμεύσεων που ανέλαβε.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 20:46

«Από το Εγώ στο Εμείς»

Συντάκτης:

Σε κλίμα ψυχικής ευφορίας και συναισθηματικής ανάτασης πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με τίτλο: «Από το Εγώ στο Εμείς».

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 20:45

"Καστανό Κρασί Τυρί" στη Γρίβα

Συντάκτης:

Την Κυριακή 26 Οκτώβριου 2014 θα γίνει για 18η συνεχόμενη χρονιά η γιορτή "Καστανό Κρασί Τυρί" στη Γρίβα.

Ανίκανοι να επιλύσουν τα απλούστερα των προβλημάτων και αδιάφοροι ακόμα κι όταν κινδυνεύουν ζωές αποδεικνύονται στην πράξη όσοι στο ν. Κιλκίς έχουν λόγο και αρμοδιότητα για την ασφαλή διέλευση των  φορτηγών βαρέων οχημάτων προς τη Βιομηχανική περιοχή Σταυροχωρίου και το Τελωνείο Κιλκίς.

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 20:15

Το πρώτο λουλούδι μου... στο Κιλκίς από μαθητές

Συντάκτης:

Το πρώτο λουλούδι τους φύτεψαν οι μαθητές της στ' τάξης  όλων των Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς και οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς σε δρόμους, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους  της πόλης.

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 21:03

Προσεχώς κάθε μέτρο για τον ιό Έμπολα

Συντάκτης:

Παρά τον παγκόσμιο συναγερμό για τα θύματα από τον  φονικό ιό Έμπολα και τις παχυλές διακηρύξεις του Υπουργείου Υγείας περί θωράκισης των συνόρων, στο ν. Κιλκίς,

Το ζήτημα της μεγάλης καθυστέρησης στην καταβολή της επιστροφής ΦΠΑ προς τους αγρότες θέτουν η Ειρήνη Αγαθοπούλου και άλλοι δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτησή τους ζητώντας την άμεση πληρωμή της.