Πολιτική
Υποκατηγορίες
Τρεις εβδομάδες με ανοιχτά τα σχολεία κι ακόμα δεν δόθηκε οριστική και πλήρης λύση στο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών.
Έκθεση τελειόφοιτων δημιουργών του ΤΕΙ Κιλκίς ''Ο Mύθος ενδύθηκε''
Συντάκτης: Eidisis.grΟ Μύθος ενδύθηκε και στο Κιλκίς... Έπεσε σήμερα η αυλαία της επιτυχημένης έκθεσης ''Ο Μύθος ενδύεται'' των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης ΤΕΙ Κιλκίς που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.
Ξεκίνησε με αγιασμό το Λύκειο Ελληνίδων Εγγραφές και τμήματα χορού
Συντάκτης: Eidisis.grΠαράταση 10 ετών στους ιδιοκτήτες οικοπέδων που δεν έχτισαν
Συντάκτης: Eidisis.grΜπορούν όμως εναλλακτικά και να πληρώσουν το 1/3 της αντικειμενικής αξίας αποκτώντας οριστικό τιτλο κυριότητας χωρίς υποχρέωση κατασκευής.
Αναζητούνται λύσεις για τα δημοτικά της Παιονίας
Συντάκτης: Eidisis.grΆμεση προτεραιότητα δίνει η νέα δημοτική αρχή Παιονίας στην συνολική και μεθοδευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων των Σχολικών Μονάδων του δήμου.
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για τον ΕΝΦΙΑ : Τώρα αγωνιζόμαστε, αύριο τον καταργούμε
Συντάκτης: Eidisis.grMέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, με τη συμμετοχή και της βουλευτή του νομού Ειρήνης Αγαθοπούλου, πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας διαμαρτυρία κατά του ΕΝΦΙΑ, μπροστά στην Εφορία και σε τράπεζες της πόλης του Κιλκίς.
Απολογισμός δράσεων του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΜια βραδιά που «ξύπνησαν» αναμνήσεις από όμορφες στιγμές έζησαν τα μέλη του 2ου Συστήματος Δ/Προσκόπων Κιλκίς το βράδυ του Σαββάτου 27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
Ο καταρροϊκός πυρετός έχει πολύ μεγάλη εξάπλωση σε όλη τη χώρα, τα κρούσματα είναι πολλά στις Ενότητες της Περιφέρειας μας, ενώ οι κτηνοτρόφοι φοβούνται να τα δηλώσουν, γιατί αυτό θα συνοδευτεί με υποχρεωτικό σταβλισμό των κοπαδιών και την οικονομική τους επιβάρυνση με την αγορά των ζωοτροφών, τη στιγμή που δεν έχουν ρευστότητα για τα απολύτως αναγκαία.
ΚΚΕ στη Βουλή: Οξυμμένα προβλήματα μεταναστών-προσφύγων στην Ειδομένη
Συντάκτης: Eidisis.grΕπερώτηση προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτηστη Βουλή για την κράτηση των μεταναστών στην Ειδομένη κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου, όπου αναφέρουν:
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ: ΟΧΙ στην αξιολόγηση που σχεδίασαν
Συντάκτης: Eidisis.grΤην αντίθεσή του στην αξιολόγηση των υπαλλήλων του Δήμου Κιλκίς βάσει των διατάξεων του νόμου περί αξιολόγησης (Ν. 4250/2014 κεφ. Γ') εξέφρασε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης κατά τη συζήτηση του σχετικού θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου